En helg i MLD city!

Fredag: Party med Papa Joe, Tötta Bea, Tötta Carolina, Dagge och Linda Norsk. Vi hamnade på Lara, där det var två personer innan vi kom, men det var rätt roligt ändå för vi dansade och rockade loss anyway. Sen gick vi hem till Bea för att ha lite efterfest och skulle ragga skjuts åt Linda och Dagge, men det var ingen som var sugen på att köra kl 3 på natten i snöstorm. Försökte att få tidningsbudet att köra dom men det gick inte så bra, det var iaf värt ett försökt tyckte jag. Jag var oerhört glad över att jag hade kvar lägenheter, för det var riktigt skönt att lägga sig i sin egna säng i sitt egna hem för en gång skull. Jag och Joe tjötade fram till 4.30-5.00 sen klarade inte jag vara vaken längra. Har blivit en riktigt oldie!!! Smartot Joe hade glömt att stängt av alarmet på mobilen, så den ringde kl 7 och det var den värsta alarmsignalen jag har hört! Snacka om att vakna upp som Hulken och bara ville slänga den förbannade mobilen i väggen eller rätt ut i en snödriva!

Lördagen: Vaknade vid 12, ringde ett samtal och poff så var frukost/lunch fixat. Dock hemma hos Sandra, så Joe och jag fick gå dit i stormen. Blev spelkväll hemma hos Sandra med vin och gott skratt. Vi spelade något spel som gick ut på att man skulle förklara ett ord med ord. Ordet Gröna hissen kom upp och jag fick en liten släng av spykänsla i munnen, kan inte riktigt förstå varför.....??

Söndag: Jaa snöstorm fortfarande, fast dom hade sagt att det skulle ha slutat på natten. Fuuuuuck no it dident! Tänkte att jag skulle gå till tåget, för så farligt snöade det ju inte. Neeej eller hur!! Bar på två bagar och en dataväska, men tänkte vara lite macho och gå ändå. Det slutade med att Alex kom och hämta mig för jag kom cirkus 100m och sen gav jag upp. Väl nere på stationen, visade det sig att tåget skulle bli 20min. När tåget äntligen kom gick alla på vagn 13 och såg till vår förvåning att den vagnen var tom. Fattade inte riktigt varför förens vi märkte att det var lika kallt i vagnen som ute ungefär. Så det var bara att ta på sig vinterkläderna och sitta i en kall vagn. Men till slut ville jag inte frysa röven av mig, så jag gick in till en varm vagn och stog upp ett tag innan det fanns en ledig plats.

Det var en mamma som gick på tåget med sitt barn och såg att det inte fanns två platser lediga, men det var en kvinna som sa att det fanns en ledig plats bredvid henne. Mamman kollade inte ens åt den kvinnans håll och sa bara: "Nej vi behöver faktiskt två platser!" Gött tyken! Sen sa hon: "Jag fattar inte att du måste vara med om en sån här hemsk sak. Mamma lovar att hon ska hitta en plats till oss" Okeeeeej!! Din unge kommer nog få men för livet bara för att ni var tvugna att gå igenom hela tåget för att hitta platser. Herregud, hon kommer inte få det lätt när hon blir vuxen med tanken på den hemska tågresan! Må Gud vara med dig!Jag älskar snöööööö! <3Nu är jag iaf hemma i Kungälv igen och sitter framför brasan och funderar om jag ska fundera på livets mening eller om jag ska kolla på någon film. Hmm svårt val!


Haré!!


Neurokan is da shit yaaaao!

Började som sagt 10.30 idag och nej jag gick inte för jag fastande framför datorn så jag fick springa ner till Eriksdal och ta bussen. Börjar bli lite lat nu när snön har kommit. Inte bra inte bra! Det positiva med att börja sent är att jag får sova längre och nackdelarna är att min hjärna inte kommer igång lika snabbt som när jag börjar tidigt och att jag förlorar pengar. Men när det bara är en dag, så spelar det inte ingen större roll.

Har märkt den senaste veckan att jag har varit på ett konstigt humör, blivit irriterad över småsaker, varit mer grubblande än vad jag har varit på ett tag och liksom letat efter att egga upp någon. Det kan jag lyckas med väldigt bra om jag är på det humöret, så det är en guldstjärna till moi! Har kommit fram till vad det beror på, så idag fick jag tummen ur och köpte Nerukan på Life. Provade det i september och det hjälpte, sen tog dom slut och då glömde jag att köpa nya. Men nu har jag som sagt återigen köpt dom och det betyder att jag får tillbaka mitt humör inom kort. AWESOME!!

Imorgon är det fredag och då åker jag till MLD city! Har redan bokat in en öl/cider/vad dom nu dricker-kväll med papa Joe och Bea, än så länge. Ska bli trevligt! Tänkte att vi skulle prata om stickning, dagens ungdomar, vad meningen med livet är och hur det kommer sig att jorden är rund. Mycket intressanta saker vi ska prata om, så om det är någon som är sugen att hänga på är det bara att slå en pling!

Tänkte avrunde detta inlägget nu, behöver ju inte skriva en hel novell varje gång.

Så Haré hej!


Sovmorgon!

Börjar inte förens 10:30 idag så har fått mig en riktig sovmorgon. Det behövdes kan jag säga! Idag jobbar jag på Älvgården och eftersom jag börjar sent, tänkte jag gå till jobbet. Det tar cirkus 40-50min så är snart dags att ta på sig vinterkläderna, sätta i musik i öronen och bokstavligen dansa iväg till jobbet.  Just nu snöar det och är ungefär -5, eller det är iaf det Knappen och Hakim säger på NRJ. Har inte orkat ta mig upp ur sängen än så jag får lita på dom.

Riktigt gött att det är torsdag i dag eftersom att det är fredag imorgon och då ska jag åka till Mellerud direkt efter jobbet. Hoppas att SJ går som det står på hemsidan annars är det förbannat segt att hålla på och byta. Vanligtvis ska det ta 1h 15min upp med tåget, men när dom håller på att greja med vad dom nu grejar med, kan det ta över 2h och det är inte så jääääätte roligt faktiskt. Det var någon gång det tog över 3h att komma upp och då trodde jag skulle explodera av ilska. För Sj-tanten hade sagt att det var ett byta, fine, och att det bara var att sätta sig på det andra tåget och så skulle det åka med en gång. Men icke sa nicke! Jag satte mig på det andra tåget och tyckte att det var rätt tomt i vagnen (jag var den enda som satt i den) och tänkte att dom andra kommer väl snart. Sätter mig till rätta och tänkta sova lite, då kommer han biljettnissen och sa:

- Oj vad du var tidig.

- Ööh ja jag tänkte gå in eftersom att tåget ska gå snart. (?)

- Neeej?  Tåget går om 1h.  

Men för helvete! Irriterad som jag var innan, blev jag lite mer irriterad och tänkte gå in och köpa mig en glass för att trösta mig själv. När jag kommer fram till kassan säger hon att glassen kostar 20 (!) Vadå 20?! Den kostar 15 i vanliga fall! Detta är något som jag inte brukar bli arg över för 5 kr hit och dit spelar ju ingen roll, men allt hade krånglat så detta var ännu en grej som gjorde mig ännu mer irriterad. När jag väl hade fått i mig glassen och det var dags för tåget att rulla, ropar dom ut i högtalarna att vi inte alls kunde rulla vidare. För det var någon som skulle ta lite koppartråd från tågbanan men det slutade rätt illa. Han blev hängandes i tråden och av det jag har hört, fick han väldigt allvarliga skador.  

 

Shit nu måsta jag springa!

 

Ha en bra dag allesammans!
HARÉ!


Man lär sig något nytt varje dag!

Jag börjar bli eller ja jag är förkyld och eftersom jag är hälften man, tror jag att detta är slutet för mig. En mansförkylning är inte att leka med kan jag ju säga! Nu kommer en av mina underbara funderingar, så håll i er.
Varje gång jag är förkyld, är det alltid den vänstra näsborren som först blir blockad av allt som nu finns inne i en borre och min högra är helt i funktion. Sen när det har gått några dagar, är det stopp i båda. Själva funderingen lyder: varför är det jämt är den vänstra som blir tät först och inte den högra? Är inte det lite konstig? Det tycker jag iaf, och jaaaaa jag har för mycket fritid eller så är det så att jag är en väldigt intelligent person som funderar mycket. Det är nog lite av varje.

Jag håller på med ett litet experiment eller prövning. Jag ska sluta göra massa smilesar hela tiden, det är ännu ett beroende jag har. För det är såhär: när jag jobbar eller när jag skulle skriva ett arbete i skolan, ville jag hela tiden göra massa gubbar, och det är väl inte så passande att göra det. Därför försöker jag att inte  göra några när jag skriver i bloggen och det är väldigt kämpigt kan jag säga! Jag tycker man verkar så jävla grinig om man inte göra gubbar, men det beror oftast på vilket humör man själv är på och hur man läser det. Oftast läser jag ett mess utan gubbar på ett negativt sätt och då kan jag undra vad fan det är med den personen, varför är den så sur? Man missuppfattar den andra personen och då kan det bli ett himla väsen. Därför är det bättre att prata i telefon, även om det är den tråkigaste sysselsättningen jag vet! Eller det beror på vem man pratar med iofs, men det är inte något som ligger på första plats på "Favvo kommunikation"

Sååå..Nu har jag gett er en liten inblick på vad jag kan gå runt och tänka på. Hoppas ni har lika mycket nytta av dessa funderingar som jag har! Man ska dela med sig av sina tankar har jag hört, så varsågoda!!!

Idag fick jag lära mig något nytt av Anna. Jag trodde att en ponny var en halv vuxen häst, men icke sa nicke! En ponny förblir en ponny enda tills den blir en död ponny. Alltså stämmer inte min pyramid! Man lär sig något nytt varje dag!


Internätet lever sitt egna lilla liv och just idag ville den samarbeta med mig, så jag kunde blogga lite. Tacka gud(arna) för det!
Lilla Roffe, den astmatiska katten, får avsluta detta inlägg. En speciell katt hos en speciell familj!Haré hej!


Känns inte riktigt bra....

Nu får det vara nog! Hur mycket jag än önskar, kommer inte en lägenhet att falla rätt över mig och säga " denna är din" Nej det går inte till så, tyvärr. Var inne på IKEA igår och kollade på alla prylar som fanns. Då slog det mig hur mycket jag saknar att ha ett eget hem, där jag kan få gå runt och dona med det som är mitt! Känner speciellt så nu när det snart är dags att ta fram alla julsakerna. Jag kan ju pynta hos pappa oxå, men det är inte samma sak. Det är inte MITT...

Idag fattade jag äntligen hur jag skulle fylla i alla uppgifter på Kungälvsbostäder, det betyder att jag nu är medlem! Återigen säger jag, BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG. Ska börja att missbruka Blocket oxå, så jag inte missar någon bra andra hand. Det är kanske större risk att jag hittar någon på Blocket än på Kungälvsbostäder, men det är lika bra att gå med i alla sidor som finns.

Känner mig lite stressad över att jag inte vet hur det ska bli i framtiden. Hur länge jag kommer få leta lägenhet och hur det kommer bli med jobb. Eller jobb finns det ju alltid men om jag får det jobbet jag sökte eller ej.
Har varit inneboende hos pappa från i mitten av juni till nu, det är ca 5 månader. Men nu när jag har sagt upp lägenheten i Mellerud, känns det mer som om jag tränger mig på. Har man flyttat hemifrån en gång, ska man inte flytta hem igen. Fast sen tänker jag såhär att jag har inte bott här sen jag var 5, det är 13år som jag har att ta ut. Detta betyder att jag inte behöver oroa mig för att hitta en bostad förens jag är 33. Dock är det väl inte så rockigt att bo hemma tills dess, men det finns dom som gör det, så varför kan inte jag bli en av dom? Eller så funderar jag på att bo kollektivt, som i filmen Tillsammans. Tycker det verkar vara rätt mysigt, ha en sån go gemenskap. Sen hittar man på massa roliga saker, som att stå och vråla på en äng och så svarar dom som står en bit längre bort. Låter det inte helt awesome??Aja, det är väl ingen idé att stressa. Kan bara försöka komma fram till vad jag vill och allt sånt, sen får ödet bestämma hur det ska bli..

Haré!

Jaa det må jag då säga!!

Herregud en sån kväll! Det har varit den roligaste kvällen på länge, kan jag ju säga! Började med en bra dag på arbetet, allt gick kanon. Efter jobbet var det dags att gå till Thai Lee och käka med några av Svalorna. Jag säger såhär, är vi inte portade därifrån nu, kommer vi aldrig att bli det! Vi skrattade så det hördes över hela stället!! Det var den ena grejen efter den andra som fick hela gänget att bryta ihop i asgarv. Jag råkade göra bort mig när servitören skulle förklara vad det var i Gröna hissen och inte kunde uttala Voka riktigt, då brött Lina ihop och började garva! Det var inte riktigt meningen och jag skämdes så jag höll på att dö varje gång jag såg honom. Men men...så kan det gå. Vi satt där i  2h sen åkte The oldies hem, och jag, Karro och Mikaela fortsatte hemma hos Karro. Därefter gick vi vidare till MH. Kan ju säga att det märks att det var en sportbar, för ungefär 90% var män i 35+ åldern men det gjorde inget, för vi rockade loss på det minsta dansgolvet jag någonsin har dansat på ändå! När klockan blev runt 01.30 kände jag att det var dags att åka hem och så för första gången i mitt korta liv, åkte jag taxi, helt all alone. Tummen upp för det! Han som körde var ju en riktigt pratkvarn, eller INTE! Försökte skoja lite med honom, men det var lika meingslöst som att försöka förstå sig på dagens ungdomar. Ja det må jag då säga!

Fick sova till 11.30 idag och det var riktigt skönt. Pappa jobbar så det är bara vi girls hemma och vi kan inte komma fram till om vi ska åka till Kode eller till IKEA. Fruntimmer!
Kollade hur mycket pengar jag har kvar på kontot, och jag kan säga att det är dyrt att ha roligt men det är det fan i mig värt! Man blir inte lyckligare av pengar, men det är en bra början. Jag har kunnat göra allt jag har velat göra och har haft så mycket roligare nu än vad jag hade när jag inte hade några pengar. Det finns fortfarade stunder då jag måste säga att jag inte har råd, men det är inte lika ofta längre och det känns helt awesome!

Ska hoppa in i da shower nu och sen får vi se vad dessa fruntimmer har kommit fram till!
Haré!


We are the fucking Powerpuff girls! Yeaaah babe!


I livet måste man ha mål, stora som små.

2008 gjorde jag en lista över mål som jag ville uppnå, och det visar sig nu att jag har uppfyllt nästan alla. Så nu är det bara att börja på en ny kula.

2008-listan
(x) Ta körkort
(/) Komma ifrån Mellerud
(  ) Åka på Hultan
(x) Gå ner 5-8 kg
(/) Flytta till Kungälv/Göteborg
(x) Ta studenten
(x) Skaffa jobb
(  ) Göra lumpen
(  ) Hoppas fallskärm
(x) Gå på konsert i Göteborg
(x) Åka till Linköping
(x) Gå på MMA-gala
(x) Pierca mig
(  ) Skaffa en tattoo
(x) Få självförtroende


2010-listan

* Åka på Peace and Love 11.

* Hoppas fallskärm när jag fyller 20 

* Resa, inom Sweden och övriga världen. Vill åka till Kiruna och bo på ishotellet! Om jag ska resa, då ska jag RESA och inte ligga på någon strand och ha ett ständigt rus i kroppen, det är slöseri med pengar!.

* Utbilda mig. Kan vara rätt bra, men problemt är vad jag ska utbilda mig till...?

* Skaffa lägenhet i Kungälv. Detta tar hundra år, men har ju inte satt när jag ska ha uppfyllt målen ;)

* Köpa en systemkamera

*  Bundy jump. Något av det värsta jag vet är höjder och att vara upp och ner, så detta är en perfekt grej att göra för att få en riktig kick!

* Bli gaddad.

Kommer inte på något mer just nu, men det är en början. Man kan aldrig ha för många mål i livet, det handlar bara om att vara realistik och inse att vissa går att uppfylla och andra inte. Men det är ingen idé att deppa för det, man kan inte uppnå allt men har man lyckats med hälften, ska man vara riktigt nöjd!Framtiden är okänd....men du måste våga drömma.


Nu är det dags för att hoppa ner i sängen.  Imorgon blir det trevligheter! :)

Haré!


Vad hände där liksom??!

   
Det var en varm dag i maj 1991, den 30 för att vara exakt, som ett barn föddes som under åren kommer att bli den hon är idag, Lina Den Unika Ekberg.


När hon var 5år, flyttade hon upp till en liten ort vid namn Mellerud, tillsammans med hennes mamma Susanne och systern Madelene aka Madde. Det fanns en till syster, Sandra, men hon bodde kvar nere i Kungälv hos The big boss.


I Mellerud hittade mamman sin nuvarade man Stefan och tillsammans fick de ett barn som fick namnet Sofia.


Vad hände här liksom?! Någon gång under början av tonåren, missade hon helt och hållet det där med smink, frisyr och kläder. Det där som nästan alla andra tjejer började med när de gick i 5an.


Här försökte hon desperat att hitta sitt rätta jag, men försöket blev ett fjasko. Kavaj, sjal och en hemmagjord mössa var inte riktigt high fashion då och kommer troligtvis aldrig att bli. Dock hade hon sakta men säkert börjat klippa håret, vilket kommer att bli en av livet största förändringar.


Hon började gymnasiet och vågade leva lite farligt, hon färgade håret brunt!


Efter att ha färgat håret brunt, gick det bara utför. Hon rakade sig på ena sidan, piercade läppen och färgade håret rött. Hon blev a Gangzta, biiitch!


Snart är hon 20år och är nu den person som hon var menat att bli, Lina Den Unika Ekberg.


Haré!!
Jag är så dutti!

Idag har jag gjort ALLT och lite till som stod på min "to do list". Nu har jag äntligen skickat in uppsägningen på min lägenhet i Mellerud, så från och med den 30/11 har jag tre månader på mig att städa ur och grejer. Känns rätt skönt men ändå inte. Jag tycker så jäkla mycket om mitt lilla hem, men jag kan ju inte ha kvar den bara för det. Så nu måste jag börja lägga ner mer energi på att få tag på något här i Kungälv, men jag har blivit lite bekväm med att bo hos papi. Det finns för och nackdelar med att bo här, men fördelarna överväger nackdelarna, så det går ingen nöd på mig. Har även fått tummen ur röven och ringt Akassan, bättre sent än aldrig!

Åkte in till stan förut för att köpa mig en Chai latte som jag har dreglat över hela dagen, och äntligen skulle jag få den! Men icke sa nicke, Lina skulle inte få någon latte idag! Det började med att jag fick stå i kö (stod som nr 2) i ca 10 min för att en kvinna skulle förklara att hon ville ha en macka utan griskött, vilket tog ett tag att förklara. Sen skulle hon ha vatten i en nappflaska, vilken man förstod klart och tydligt, men det förstod inte hon som tog beställningen utan hon stod och gav kvinnan en IQbefriad blick och bara "ööööh". Det som fattades var fingret vid munnen och det blonda håret. Iaf..! Då kom hundra frågor om vilket typ av vatten hon skulle ha, varmt, kallt, kokande och hur mycket. Till slut lyckades hon få allt det hon hade beställt och det var min tur, finally! Beställde min Chai latte och hon som stod i kassan drog mitt kort.....Kortet saknar täckning!! WHAAAAT?! Hon drog det tre gånger men det fungerade inte ändå. Då tänker jag: Jamen vad bra! Nu är det någon som har skimmat mitt kort och tömt kontot! ROCK ON! Gick in till femman för att se om jag kunde ta ut på automaten, men till min glädje stod det flera personer där som sa att inte deras kort fungerade, phuuu! Det slutade med att jag inte fix någon jäkla latte, utan åkte hem tillsammans med Kicki och Matilda.

Vi behöver inga män inte!


Känner mig lite smått irriterad, kan typ explodera för vad som helst känns det som. Kan kanske ha något med att jag har slarvat med örten ett tag nu. Ska köpa nya imorgon och får humöret till rätta igen.

Nu ska jag fixa lite kaffe till pappa och Kicki.

Haré!

Arbetslös!

Har inte fått någon bokning och dom har inte ringt nu på morgonen, detta innebär att jag är arbetslös idag! Det var någon gång i juli som jag var ”arbetslös” sist. Igår tänkte jag ” Och vad ska jag göra under hela dagen nu då” Ööh ja, jag hade ju inte behövt oroa mig för att inte ha något att göra precis. På dagens schema står det: Ringa hyresvärden (nu finns det inga ursäkter!!), ringa kommunal, städa, diska, tvätta, elda och sen om jag har tid, åka in till stan en sväng. Så ja, jag har en hel del att göra.  

Igår hittade jag äntligen flera låtar som jag har letat efter hur länge som helst, känns det som. Jag är en riktig oldie när det kommer till musik. Helst lyssnar jag på 80, 70, 60-tals musik, vilket gör att jag är i 45+ åldern när det gäller min musikålder. Men what the hell, musiken var ju grym på den tiden och den lever föralltid. Dagens musik varar en hit ungefär i 1 år och sen är det bara en i mängden.  Det kommer liksom aldrig mer komma någon som Elvis, Madonna, M. J eller Tina.  Ta Lady Gaga som exempel, hur många kommer att lyssna på Poker face med sina barn om 10 år? Jag tror inte det är så många, men hur många kommer att lyssna på någon av dom som jag nämnde innan? Joo ganska många! 


Donna Lewis – I love you always forever

http://www.youtube.com/watch?v=MlBuhf5was4

John Farnham

http://www.youtube.com/watch?v=P-aP-ossRkQ&feature=related

 

Är riktigt sugen på att gå och lyssna på lite live musik. Det kommer ju riktigt bra artister till Göteborg nu under slutet av året och även nästa år. Kommer inte gå på alla men hoppas iaf att jag kan gå på Björn Rosenström, Mustasch och Roxette. Roxette är ju ett måste!!!

Daniel Adam Ray 25/11 
Oskar Linnros 30/11
Elton John 4/12
Lillasyster 11/12
Robyn 17/12
Björn Rosenström 5/1
Mustasch 11/3
Iron Maiden 1/7
Roxette 24/7


Nu ska jag bli städtant!

Haré


Check it out!

Farsdag idag då. Det firas med att pappa är på älgjakt och jag, Kicki och NoraLi var på en härlig söndagspromenad på andra sidan. Andra sidan är en väldigt mysig promenadstig, för man kommer direkt ut på landet. Fast i början är det ett ställe där skumma människor kan hålla till, oftast på natten och sommaren. Man kan hitta rätt mycket saker där som inte ska finnas inne i en skog, tex en brinnande bil, knarknålar, öl/spritflaskor, sönder skjutna skylar och lite annat smått och gott. Riktigt mysigt faktiskt! Men annars är det en helt okej väg att gå, speciellt på morgonen när jag ska till jobbet. Tar hellre den vägen som går på 30 min och får en harmonisk start på dagen, än att gå den andra vägen där morgonaggressiva jävlar, som inte förstår hastighetsskyltarna, kör!! Just den morgonstarten är jag inte riktigt sugen på. Plus det är riktigt fint att titta ut över älven på morgonen.


 

 

Det är bara den 14 idag, alltså två veckor kvar till lönen, men jag vet redan vart pengarna ev ska gå till.

Check it outAnd


Det sociala livet framför tvn ropar!

Haré


Syskonband kan ingen knäcka!

Igår bjöd jag pappa och Kicki på Thai Lee i Kungälv, som tack för att jag får bo hos dem och firade även Farsdag. Kändes riktigt bra att kunna bjuda för en gång skull och sen veta att jag får pengar i slutet av månaden igen. Inte alls så att jag är pengarkåt, iiiinte alllls! (A) Vi kom dit vid 17 men Kicki kom inte förens 18 så vi missade den där stora grejen, då man får äta hur mycket man vill men bara för 80kr. Kommer inte på order! Men iaf, så vi beställde från menyn och maten var la okej, men den är bättre på Thai garden i Mellerud ;) Allt gick på 575 ink dricks så det var helt okej för en middag för 3. Sen tog vi vårat pick och pack, och gick hem.

Inatt sova jag skit dåligt och svettades som ett jävla as och var stressad utav någon konstig anledning. Skit skumt! Fick sovmorgon till 10 och sen var det dags att köra igång med det som stod på dagens schema, tippen och bära in ved. Jag har blivit smittad av pappa, jag kan tycka det är roligt att bära ved!!! Fattar ni!! Jag är sjuk!! Men det känns liksom skönt när man ser högen växa och bära korgen som är full. Det går inte riktigt att förklara men jag tror jag måste söka hjälp nu, eller flytta härifrån! Detta är inte riktigt okej.....!

Tycker det är lite skumt hur bra jag trivs här nere. Det känns ibland som om jag aldrig har bott i Mellerud. När jag kommer dit, känner jag att det inte är mitt hem längre. Fast jag saknar min familj såklart! Vissa dagar när jag går hem från jobbet tänker jag " Jag kan ju gå hem till Madde eller Sandra en sväng innan jag går hem" men det går ju inte. Saknar att kolla på Beck med Madde, vara med Sandra på torget eller dom stunderna när vi alla är tillsammans. Syskonband kan aldrig någon knäcka!!The Ekberg Trio

Nu ska jag sätta mig och umgås med dom andra framför tvn!

xoxo

Inspelbar hjärna sökes!

Idag var dagen kommen, dagen då Lina skulle på arbetsintervju. Jag var helt hundra på att jag skulle vara där kl 9.30 men kl 8.40 ringer chefen och frågar vart jag är!
"Ja hej det är Lotta. Vart är du någonstans"
"Ööh jag jobbar?"
"Jaha, men du skulle vara här nu...."
" Vaaa?!! Sa vi inte kl halv 10????"
"Nej, halv 9. Men kan du komma nu så hade det varit bra"
Tänker: FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!
"Jajamen jag kommer med en gång"
Klickar av samtalet och får panik, som jag redan har byggt upp ganska bra under hela samtalet. HEEELVETE!! Det var så nära att jag började gråta, för jag såg framför mig att där rök det jobbet. Och pappas predikan som jag skulle få höra sen när jag kom hem och skulle förklara varför jag inte fick jobbet. Men iaf...Fick som tur vara låna Ellenors bil, fick en go och behövande kram av Anna och många lycka till av dom andra arbetskompisarna. Körde gasen i botten till stället där jag skulle vara, sprang in och anmälde mig att jag var där. Fick ett väldigt bra bemötande av cheferna och dom sa att det inte gjorde något att jag var sen, och att det hade blivit ett missförstånd. Puuuh!!
Väl inne på intervjun fick jag svara på en del krångliga frågor, där jag skulle förklara hur jag skulle handla i olika situationer. Det är ju skit svårt om jag inte har varit med om det! Tycker att det får man lösa då problemet uppstår, fast det är väl rätt bra om man har en backup men ändå. Var skit nervös nästan hela tiden, eftersom jag ville ge så bra svar som möjligt och låta någorlunda smart och jaa göra ett bra intryck helt enkelt. Men men jag gjorde så gott jag kunde och ångrar inte något jag sa, så nu är det bara att vänta och se om jag får jobbet eller ej. MEN HOPPAS HOPPAS HOPPAS VERKLIGEN!!!!
Jag kan tydligen inte ta in info om jag får den via telefon, så nu söker jag en inspelbar hjärna ifall någon har en sådan liggandes någonstans och bara skräpar, så får ni gärna höra av er till moi!
Imorgon är det jobb som står på schemat, som det har gjort sedan i juni och Oh my God vad jag älskar det!!!
Haaaaaaaaaaaaré!

Hej då Mellerud, Heeeeej Kungälv!

Tänkte dra igång på bloggen igen nu när jag har en egen dator och ska flytta ner till Kungälv, så mina syskon kan hålla koll på mig.

Har jobbat idag och jag tycker det går bättre och bättre för varje dag som jag jobbar. Alltså herre min skapare vad jag har vuxit som person under denna korta perioden jag har jobbat här nere, det är helt crazy!
Imorgon ska jag på intervju och jag är liiiiite smått nervös kan jag ju säga! För att vara förberedd, åkte jag och pappa dit förut för att se vart det låg så jag slipper att vara nervig över det oxå. Hoppas verkligen att detta kommer gå bra. Gör det inte det, så är det inte hela världen men det hade ju varit AWESOME om jag fick jobbet!!
Var och tränade med Karoline på Sportlife i Rollsbo idag. Är van med att det är ungefär 5-7 personer på gymmet, men här var det över 50! Väldigt fina träningsmaskiner och lokaler, och ett bra utbud på gruppträningar. Ska kolla runt lite innan jag köper ett träningskort, men det SKA köpas ett för jag måste börja träna igen! Går till och från jobbet, men det räcker inte. Behöver få ut all min energi och hormoner xD
Ja juste ja! Jag har äntligen gått till arbetsförmedlingen här i Kungälv och dom skrev över mig hit så jag slipper att åka till VBG. Dock har jag aldrig gjort det, men ändå....Imorgon ska jag även försöka få tummen ur och ringa min hyresvärd och få hans mailadress så jag kan skicka min uppsägning till honom innan denna månaden är slut. OCH JAG MÅSTE SKICKA IN TILL A-KASSAN MEN DET GÅR SÅ SEGT!! Har en pappa som tjatar hål i huvudet på mig, eller det kanske han inte gör men han har sagt det mer än en gång och det blir ju som tjat, om att jag ska skicka in den och jag ska snart göra det! Har köpt såna där man slickar på och sätter på brevet, så det är påväg iaf ;)
Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och hoppas att jag somnar trots min nervösitet!
Godnatt och HARÉ HEJ!

RSS 2.0