Latmask!

Här om dagen när jag skulle putsa min glasögon, bröt jag av den plastgrejen som sitter vid näsan. Bra jobbat! Det är inte svårt att få den lagad, men tänkte köpa nya istället. Dom jag har nu har jag haft sen i 8-9an, så det är dags för nya.
Först tänkte jag på ögonoperation som skulle kosta runt 20-30 000, dyrt men värt det. Men jag kunde inte göra en sån operation för dom har inte kommit så långt i den tekniken än. Som tur är passar jag ju i glasögon så det går ingen nöd på mig.

Jag fick mina första glasögon när jag var 3 år och har alltid på mig dom, så jag är som ett med glasögonen.


Vanlig syn
 
Astigmatism (brytningsfel)  = Ser dåligt på båda nära och långt håll.

Pappa och jag ska kolla runt lite hos olika optiker i Göteborg, men jag är mest fast för Specsavers. Kan få 2 glasögon för priset av 1. Niiiiice!




Nästa vecka kommer Jessicorna hem igen och då blir jag återigen en Kungälvsbo. Känner att min kropp behöver det, för jag går inte alls lika mycket som jag gör när jag bor hos pappa. Har blivit en riktig latmask och godisgris! Inte okej!




Nu blir det natten

Haré


Sanningen bakom Melleruds folket!

The truth about Mellerud. Vill dock säga redan nu att detta händer inte bara i Mellerud, det händer överallt. Men eftersom jag är uppvuxen där, kan jag bara tala utifrån det jag vet.
 
Mellerud är en liten kommun där du kan känna sig fysisk trygg , men psykiskt trygg kan du aldrig vara där.
Det jag menar med det är att du kan gå hem mitt i natten, nykter som onykter utan att du behöver vara rädd för att någon skulle våldta eller misshandla dig. Skulle detta ske, skulle personen som gjorde det, bli upphittad inom en snar framtid och troligtvis bli halvt ihjälslagen. Men du kan ALDRIG lite på att det du säger till en person stannar hos den. Efter 5 min vet hela Mellerud om det du har sagt och lite till. Många, inte alla, gillar att krydda på lite extra för att göra det till en större grej.

Jag ska inte sopa under mattan att jag inte gillar skvaller, det är en dålig vana jag har. Jag frågar jämt folk om det har hänt något nytt och 4 av 5 gånger får jag ett svar.
Alla pratar som sagt om alla. Är det någon som har gjort slut, pratar man självklart om det förhållandet och om varför man tror att det inte fungerade. Det finns INGEN i Mellerud som kan säga att dom inte pratar om sånt här, så alla är exakt lika skyldiga till att skvaller finns. Man behöver inte ens känna personen ifrågan, man har alltid något att säga om saken ändå.

Snacka skit gör dom som strör på mer än vad som är sant och sen inte vågar stå för att dom har pratat om det.
Jag kan säga att jag har pratat om exakt alla jag känner, på både gott och ont. Men så fort man gör det, tar den personen som för det vidare, bara med sig det som är negativt. Jag kan säga att jag verkligen tycker om en person men jag tycker inte hur den beter sig. Det kan bli världens liv över en sån sak.

Det är då man ska kunna ta kritik utan att behöva skjuta ner alla som ger kritik. Utav kritik växer man som människa, om man inte är totalt blind och inte vågar se sina egna brister!

Så nu har jag sagt mitt!


Påsk!

Tänka sig vad stora vi 91:or börjar bli. Det är helt sjukt! I torsdags var jag hemma hos Emma som precis har flyttat hemifrån. Känns som om det var igår som vi gick i 3an och lekte på skolgården och nu har båda jobb och flyttat hemifrån. Tiden går fort!

Kunde inte riktigt bestämma mig i fredags om jag skulle ut, men det slutade upp med att jag hamnade på Wärs ändå tillsammans med Emma och Clary. Mycket trevligt.

Påskafton firades hemma hos Tant Raffa och Mr Krull. Det var det vanliga folket som var där, men det är skönt när man vet vad som väntar. Spelade Kubb en sväng, men sen hamnade jag inne med The Oldies och diskuterade Tina Turner, Ritchie Valens och några andra gamla artister. Kände verkligen hur min inre 40+ tant kunde bidra i samtalet.

The girlz!


The boyz!


Den 24/4 fyller två av mina syskon barn år, Zaam 5år och Hampus 4. Tyvärr firade inte vi dom denna helgen men dom fick lite presenter iaf. Zaam fick en drake, men efter som han precis har tagit bort sina mandlar, fick hans syster försöka få den att flyga.



Zaami!


Sandra använder sitt beroende och gör det till ett konstverk!


Affären stänger snart och jag har inte köpt frukost eller fixat lunch tills imorgon, så måste springa ner till Hemköp nu.

Haré!


Mellerud nästa!


Jag älskar Ben & Jerry! Kan faktiskt säga att denna glassen hjälper mot huvudvärk. Det visar en studie som jag hade igår.

Har städat lite här "hemma" idag. Fan vilken tid det tar att bara dammsuga, damma och diska, eller så är det jag som ska göra 500 andra saker under tiden som jag städar.
Ska snart börja packa väskorna inför påskdagarna uppe i Mellerud. Håller alla tummar för att jag inte bli sjuk denna gången!


Vår!


Galopperande hjärta

När jag var liten hade jag såkallat galopperande hjärta. Det upptäcktes en natt när jag låg och sov, mamma kom och skulle stoppa om mig när hon kände hur mitt hjärta höll på att hoppa ur kroppen. Det var som om jag precis hade varit ute och sprungit 10 varv runt huset, fast jag bara låg och sov. Gjorde EKG och sånt, men det visade nog inget speciellt.
Flera gånger under en vecka nu har mitt hjärta kört sitt egna lilla race. Igår när jag skulle gå upp för en liten backe, blev jag andfådd och hjärtat slog snabbare än vad det brukar. Jag tycker inte att jag har dålig kondis och bör verkligen inte bli andfådd av att gå lungt upp för en backe. Det behöver inte hända när jag går, utan jag kan sitta och kolla på tv och hjärtat drar iväg. Jag vet att det inte är någon fara, men det kan vara riktigt obehagligt när det händer.

På tal om hjärtrytm! Jag trodde jag skulle dö i lördags, när jag fick betala 110 kr för en Rosa pantern! Det är ju för fan sjukt! Det var sista gången jag köper något på Wärs! Helgens ris får dom!


Ska försöka gå och lägga mig tidigt idag, men klockan är redan 22.30 så det ser inte speciellt ljust ut på den vägen.

Haré!

Nya hits!

Lady Gaga - Judas
http://www.youtube.com/watch?v=aAWpkZSCMXU

Eric Amarillo - Om sannigen ska fram

Kitty sög!

Är gött seg efter denna helgen. Kan säga att Kitty sög röv som DJ och det var väldigt lite folk, men man får det inte roligare än vad man gör det. Det var bara att ställa sig på dansgolvet och dansa loss!




Det blev rätt bra med skjortan.

Fick köpt mitt första grund make up i lördags och det hade jag självklart på mig. Är rätt nöjd över sminkningen för att ha varit typ första gången som jag har sminkat mig helt solo.

Funderar på vad jag ska laga för mat idag. Egentligen orkar jag inte, men jag tänker inte äta nudlar eller något färdiglagat, det är inte okej!

Haré!


Lets Party!

Sitter hos Madde nu och ska snart börja göra ordning mig inför kvällens festligheter. Var i stan med Sandra och Adam förut och köpta lite smink, så nu jävlar börjar jag verkligen bli kvinna! Köpte även det halsbandet jag berättade om för några dagarn sen.
Ska försöka leta reda på mina finstövlar nu, men det kan ta från en minut till en evighet att hitta dom med tanken på att dom ligger någonstans i kattvinden. Det är bara att börja leta!

Trevlig helg allesammans och ta det lugnt med dagens alkoholintag!


Haré!


Stressar sönder!

Känner mig väldigt stressad, men kan inte säga vad det är. Phuuu!

Såg bilder på hur Elin Krantz såg ut när dom hittade henne. Ångrar att jag såg dom, både för att dom vara så jobbiga att se, och för att det kändes rätt respektlöst mot henne att kolla på dom. Det var dom värsta bilderna jag har sett tror jag. Kan inte fatta hur folk fungerar som våldtar och mördar. Vad fan är det för fel på dom??! Men det är nästa ännu värre att något jävla rövhål har lagt ut bilderna på internet, så att alla kan se dom. Blir oerhört trött och rädd för dagens människor. Vart fan har allt mänskligt beteende tagit vägen?!


Kitty kommer som sagt till Mellerud på lördag och jag är pepp! Längtar efter att få dansa och ha kul.




Försöker att se på Himlen är oskyldigt blå, men är fruktansvärt okoncentrerad så har inte ens sett 5 min på den. Pratar med Ehlina som ska coacha mig för att bli en kaffedrickare. Hon kommer till Göteborg i Maj och innan dess ska jag ha lärt mig att dricka kaffe. Det är nog nåt av det äckligaste jag vet, men efter lite träning ska det nog gå att få ner.


Godnatt

Pengar är till för att rulla!

Denna dagen började så otroligt bra, NOT! Det började med att jag skulle fixa tvättid men då krånglade låset så jag höll på med det i typ en kvart, vilket gjorde att jag missade spårvagen. Detta gjorde att jag bara hade på mig 5-6 min att springa bort till bussen. När jag väl kommer till bussen och skulle hoppa på, stänger chaffisen dörren så jag blev klämd! Jävla rövmorgon!

Efter jobbet åka jag med Linda in till Backaplan för att kolla på kläder. Det är rea nästan överallt idag, så det var mycket jag ville ha men som jag inte köpte. Men jag belönade mig faktiskt med denna.


Såg ett jätte fint halsband oxå som jag tyvärr inte köpte. Jag håller på att lära mig detta med att pengar är till för att rulla och kunna slappna av med det. Det börjar sakta men säkert att släppa, men när jag såg mitt kontoutdrag förut kändes det inte lika avspänt längre.


Efter shoppingturen, åkte jag hem och fixade lite mat.


Couscous <3 Lina = sant.

Tänkte städa lite nu innan det är dags för sängen.

Haré!

BuHu!

Det gick kanon bra på jobbet idag. Inte för att något speciellt hände, men jag kände att allt rullade på otroligt bra. Fick pratat med chefen och arbetsteamet angående händelsen igår, men jag ska prata med henne enskilt imorgon oxå för att det var inte bara att fylla i ett papper som jag trodde.

Jag är gött spänd över semestern v26-27. Vet inte än om jag får vara ledig för det verkar vara rätt svårt att få ihop saker och ting i sommar. Missar jag P&L i sommar, kommer jag att gråta så jag blir uttorkad! Men men går det inte så går det inte.....BUHU!!!!

Smakade på den nya Daim idag och jag kan faktiskt säga att den smakade inte kattpiss, utan päron tro det eller ej! Helt okej god var den, kändes lite som sommar men det är väl det som är själva grejen..kanske?


Blir lite videosamtal med Katja och BB innan jag går och lägger mig.

Haré!


Underbar säng!

Klockan är snart 22 och jag känner mig helt död efter denna dagen. Det var rätt högt tempo på jobbet och det hände en och annan sak som slutade med att jag fick skriva mitt första tillbud. Eller jag vet inte än om det ska bli ett tillbud eller arbetsskada. Ska prata med chefen imorgon och se vad hon säger om det.





Vill bara visa att jag inte äter nudlar bara för att jag bor själv i 5 min. Dagens middag: Hemmagjorda klyftpotatis, stekt kassler, tomatsås med oliver och grönsaker.
Det värsta jag vet är fett!! På allt kött som jag tillagar, tar jag bort allt fett och andra saker så det bara är rent och fint kött kvar. Visst det kanske sitter mycket smak och sånt i fettet, men hellre att det försvinner än att jag måste sitta och skära bort halva köttbiten sen när jag ska äta.



Sängen jag sover i är helt sjukt underbar och det är en sån jag vill ha i min framtida bostad.


Blir att klättra upp för stegen och krypa ner under täcket.

Godnatt!


Jag skrattar dig rätt upp i ansiktet!

Jag begår mina misstag, jag är mänsklig. Jag kan erkänna när jag har gjort fel, men jag ser inget fel i det jag har sagt. Så du behandlar mig, behandlar jag dig. Tänk bara tillbaka, så vet du exakt vad jag pratar om. Du har dig själv att skylla. Jag leker den leken du en gång startade, och jag leker den på mitt sätt! Du har dragit fram dom värsta sidorna och jag använder dom för att ge igen. It´s payback time babe!
Det är bara att äta upp den skiten du en gång gav mig och hoppas du känner ur illa det smakar. Du kan skylla på vad fan som helst och säga att jag är ego, men jag ger fortfarande blankt fan i det! Du säger att jag inte vet hur folk har behandlat dig genom tiderna, men det ger inte dig rätten till att behandla mig som skit bara för det. Och du vet inte min livshistoria heller, så håll bara käften!






Nu är jag med igen!

Det känns som en evighet som jag satt vid datorn senast, men det var väl i onsdags eller nåt sånt.

Nu har jag "bott" i Guldheden sen i torsdags kväll och först kändes det rätt skönt, men jag saknade sällskap. Jag har inte lika stor behov att vara själv längre som jag hade förut. Ensamvargen börjar försvinna!
Denna helgen har jag inte gjort speciellt mycket, gått runt i stan och sen sovit en hel del. Drog hem till pappa idag för att hjälpa till med veden som snart är.....wait for it....... KLAR!! Fattar ni?! Efter det behöver jag inte tänka på ved något mer förens i slutet av sommaren! Im so happy!
I veckan är det jobb som står på schemat, ska se om jag kan klämma in några träningspass oxå. Tränade ju ingenting förra veckan, så det är dags nu. På fredag kommer kära Katja till Götet! Katja är en såkallad internetkompis som jag har pratat med i 3år. Dock ska jag till Mellerud på lördag, för Big Brother Kitty kommer, men ska försöka klämma in en liten träff med Katja innan jag åker.
Tänkte fixa en matlåda tills imorgon, men insåg precis att jag inte har någon låda *suck*
Haré!

Får mig att längta till sommaren!

Det bästa med att bo i detta huset, är att vi kan gå på konsert när vi vill. Pappa är jätte intresserad av musik, mest 70-80tals rock men han gillar även ny musik. Då och då köper han olika konserter på dvd, och när vi kollar på dom, skakar hela huset! Det är tur att vi har samma musiksmak, annars hade det varit ett helvete.  
Just nu kollar vi på en Madonna konsert och jag ångrar att jag inte gick på den när hon var i Göteborg. 

Några favoriter som finns i DVDskåpet:

P!Nk - Funhouse
Rihanna - Good girl, bad girl
Journey 
Tina Turner 
Madonna
 
Har ni chansen att se någon av dom, gör det och HÖGT!














En dag kvar sen får jag gå tillbaka till jobbet! YAY!

Haré


Jo men jag får tacka!

Tack, tack så otroligt mycket för halsflussen! Missar tre dagars arbete pga detta. Jävla skit!

Helgen i Mellerud var skit rolig! Var på sexparty där jag fick vara provdockan och sen bar det väg till Wärs. Jag ägde dansgolvet kan jag säga, som vanligt. Höhö. Tog några bilder från kvällen, men dom kommer upp någon annan dag.
Jag hade äntligen köpt ett par hängslen som jag hade på mig, det var skit snyggt! Ett vitt linne, ett par svarta byxor och dom svarta hängslerna. Enkelt och snyggt! Tyvärr gick mina hängslen sönder, så det blir att åka in till Shock och köpa nya.

Det var tänkt att jag skulle "flytta" till Guldheden idag, men eftersom jag är sjuk orkar jag inte ta mig dit så det får bli på fredag eller något sånt. Ska bli skönt att få bo alone ett tag, men kommer nog åka hem till pappa och dom någon gång under denna månaden.


Ska kasta mig i soffan och tycka synd om mig själv!

Haré

RSS 2.0