Imorgon är det dags!

Det har gått upp och ner med att jag vill åka till P&L men nu finns det ingen återvändo. Är nästan klar med packningen nu och sen är det bara att vänta in morgondagen. Det som har fått mig att tvivla är att jag ska åka upp själv under en bussresa på 8h, men jag träffar säkert roliga folk under resan. Sen möter Katja och hennes kompis upp mig utanför campingen för dom landar samtidigt som mig. Det blir kanon detta!
Packning!
Hur fan ska jag få med mig allt?! Tog min största vandringsväska, men allt får ändå inte plats! Kommer säkert att packa om väskan femtonhundra gånger innan jag är klar, så kan ju hoppas att jag inte behöver ta med mig allt.
Jag kommer ev uppdatera er via facebook och sms till familjen så dom vet att jag lever. Annars hörs vi nästa vecka!
Ha det bra så länge, för det kommer jag att ha!!
Peace and love everyone!

Midsommar!

Denna midsommar var hur härlig som helst! Jag hamnade någonstans i skogen mellan Lerum och Gråbo hos några som jag aldrig hade träffat förut men det var skönt att få en liten annorlunda midsommar än vad jag är van vid. För nästan första gången i mitt liv, var jag delaktig i att dansa runt midsommarstången tillsammans med vuxna människor som hade lika roligt som barnen. Jag har van med att det är minst 20 personer på såna här högtider och nu var vi sammanlagt 10st. Fatta hur lugnt och skönt det var! Helt underbart!


Taget med den nya kameran.


Fotografen under kvällsdoppet.





Mitt första dopp för iår. Jag brukar ta mitt första i april-maj, så detta var väldigt sent!


Idag är det första dagen på typ en vecka som det är fint väder och jag har verkligen ingen lust att gå ut. Men ändå känner jag mig tvingad till det, så ska ringa pappa och se om jag kan hämta tältet.

Hoppas alla har haft en bra midsommar!




Börjar sakta men säkert att packa!

Var och köpte mig en kamera förut. Tänkte att 999kr var inte så jätte dyrt, men med lite bra försäljarsnack och en Lina som inte alls har koll på vad dom snackar om, kom jag därifrån 1600 kr fattigare. Just nu skiter jag i vilket för hade jag inte köpt denna, hade jag inte fått tummen ur att köpa någon överhuvudtagen och då hade jag inte haft någon kamera på P&L. Hoppas bara jag får med mig den därifrån också.
Skrev fel igår, det var inte alls 70 000 som ska dit men däremot över 40 000. Några tusen mer eller mindre har ingen större betydelse.

Nu ska jag iväg till systemet och plocka ihop en liten resväska med goa saker.

Hoppas alla får en trevlig midsommar!!

Haré

Det blir inte som planerat, men vad gör det om hundra år!

Det är 6 dagar kvar till P&L drar igång och det är 5 dagar kvar tills jag sitter på bussen upp dit! Ibland undrar jag om jag verkligen vet vad jag har bokat biljetter till. Jag har aldrig varit på en sån här stor festival och det kommer vara över 70 000 personer där och så lilla jag bland alla dessa människor. Det är många tankar som flyger runt i huvudet och det finns stunder då jag överväger om jag verkligen ska åka, men sen tänker jag att vad fan! Jag får sluta vara en sån jävla mes!! Nu har jag bokat allt och det är bara att packa väskan och åka! Svårare är det ju inte! Det är nog resnerverna som spelar mig ett spratt tror jag.


Det enda som jag inte har just nu är en kamera. Det jag skulle ha fixat för flera veckor sen! Smidigt Lina!!


Detta är vad dom rekomenderar att man tar med sig. Det blir en STOR väska!
På klart.se visar dom att det ska blir rätt bra festivalväder, så håller tummarna för att detta stämmer. Annars är det bara att följa ordspråket " Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder". Yeeaaah känner hur BF-eleven inom mig växer!




Ikea!

I natt sov jag riktigt konstigt, lite orolig över någonting. Så idag är jag inte riktigt på hugget, men det stoppade mig inte från att åka till IKEA. Skulle bara köpa 3 lampor. Kan säga såhär att jag kom hem med en lampa, värmeljus, såna man ska ha värmeljusen i, såna man gör is i och en ny stekpanna. Inte så mycket grejer, men det var ju för fan inte det jag skulle ha!! Men men, IKEA kommer nog finnas kvar ett tag till.

Ska slänga mig på soffan nu och se vad denna söndagen har att erbjuda.

Haré!


Bilder på mitt hem!


Välkommen till Linas place. Här är hallen. Till vänster har vi ytterdörren. Rätt fram har vi en klädkammare. Till höger om den är mitt sov rum och dörren närmast till höger är toaletten. Bilden är tagen från vardagsrummet.


Vardagsrummet. Ett måste är att köpa tavlor och en taklampa! Tur att jag ska till IKEA imorgon.




Det otroligt stora köket! Ska ha storkok till jul och alla får jätte gärna vara med och knö i köket.


Bildbevis på att Erica faktiskt kan laga mat! Eller ja försöker iaf.


Återigen kan jag ligga i badet med tända ljus och lyssna på musik. Underbart!


Haha sovrummet ser ut som om det bor en flykting i det, men så får det vara en stund till. Måste sätta ihop sängen och sätta upp en rullgardin. Det går fort att göra, men tummen i röven sitter fast!


Där är en del av sängen. Ni ser ju själva att den inte är speciellt svår att sätta ihop.

Nu har ni fått en liten rundtur i mitt hem. Nästa gång ni ser den, hoppas jag på att det är att ni kommer hit och då har jag ev satt ihop sängen, skaffat mig lampor och tavlor men det är inte alls säkert.



Semester!

Det var bara för två veckor sen som jag flyttade in, men det känns som om jag har bott här i ett år. Kan inte fatta hur bra jag trivs i denna lägenheten, det är helt sjukt!

I torsdags kväll beställde jag biljetter till festivalbussen och jag fick dom redan igår. Snacka om att dom är snabba. Nu är det inte alls många dagar kvar till P&L och jag längtar otroligt mycket dit! Måste börja skriva en lista på allt som jag ska ha med mig. Silvertejp är ett måste!!

Vad händer idag? Jo, jag ska på Liseberg med pappa och Madde med familj. Ska försöka få med henne i Atmosfear. Vi lär ju skita ner oss, men det är det säkert värt!


Ja juste ja! Jag har gått på semester nu. Från och med måndag är jag ledig i 3 veckor och dom är redan uppbokade med massa roligt. Midsommar, P&L, Danmark och sen bara ta dagarna som dom kommer. Underbart!

Ha en bra dag allesammans!


Grymt dålig!

Jag är grymt dålig på att uppdatera, men jag har fullt upp hela tiden. Men Idag ska jag vara hemma och bara vara. Städa lite kanske med tanken på att Madde med familj kommer i helgen, så då vill jag ju att det ska vara fint.

Igår var en dag som jag har väntat på i typ 3 år. Metaltown är nu i helgen och vem skulle dit? Jo ingen mindre än Katja, den galna skåningen! Vi har aldrig träffats förut så det var riktigt kul att äntligen fått gjort det. Vi ses ju snart igen med tanken på att Peace and Love är om 2 veckor och vi ska campa ihop.

Egentligen har jag så mycket att berätta, men får vänta lite med det. Det enda jag kan säga är såhär att jag trivs fruktansvärt bra med livet just nu. En helt underbar känsla!!!


Hoppas ni andra känner likadant!

Haré

Makten över köket!

Det känns som om jag inte har någon större tid eller lust att blogga lika ofta som förut, men någon gång ibland kan jag uppdatera er.

Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska höra av sig. Vi ska upp slänga alla lådor och allt som har gått sönder under flytten. Inte för att det är speciellt mycket, men det är skönt att bli av med det.

Igår var jag och klippte mig. Den känslan med nyklippt hår, är helt underbar och jag ser oerthört snygg ut! Lite självälskande måste man få vara. Hade Erica här hemma igår. Hon tog makten över köket och lagade en god fredagsmiddag till oss. Väldigt gott var det men lite jobbigt att inte få hjälpa till utan jag fick bara sitta och titta på.

Ska börja städa lite nu under tiden jag väntar på Papi.

Haré!


Överallt och ingenstans!

Oj! Det var ett tag sen som jag bloggade, men har inte haft tid till det. För att det inte ska bli ett långt inlägg, laddar jag upp lite bilder som visar vad som har hänt.



. 
Firade min födelsedag uppe i Mellerud och det blev grekiskt. Alla tyckte det var jätte gott. Väldigt lyckat!


Fettokaka till efterrätt.


Blev glad över alla presenter jag fick, men fallskärmshoppningen slår allt!!


Sen på kvällen blev det party. Förfest innan det var dags att gå till Wärs där Arvingarna spelade.


På min riktiga födelsedag, firade vi hemma i Kungälv.


Världens godaste smörgåstårta bjöd jag på. Mummma!


I onsdags åkte jag upp till Mellerud igen för att fira töttorna som tog studenten. Hänge med Linda hem och firade henne och på kvällen blev det fest på Wärs.


Igår åkte jag och pappa från Kungälv kl 05.15 för att åka upp till Mellerud och hämta mina grejer. Mamma och Madde åkte med ner till Kungälv för att hjälpa mig komma i ordning i lägenheten. Jag lägger upp bilder när det ser lite bättre ut.

Haré så länge!


RSS 2.0