Vilken brud!

På träningen idag kom det in en tjej som var rätt liten och på hennes väska hängde det ett par boxningshandskar. Jag antog att det var någons mamma eller flickvän som kom för att kolla så jag tänkte inte mer på det. Sen när vi höll på med sit ups, hör jag att det är någon som hoppar hopprep väldigt fort och när jag kollar upp så var den den tjejen (eller kvinnan ska jag kanske skriva). Jag säger bara daaaamn vad duktig hon verkar vara!! Inte bara för att hon hoppade väldigt bra, utan när hon skuggboxades var hon jättesnabb i rörelserna och fick med hela kroppen så det blev väldigt effektiva slag. Blev väldigt impad och kände mig ännu mer taggad till att träna så jag kan komma inärheten av hur bra hon var!
På fredag är det ju dags för boxningsgalan. Får se om jag kan hjälpa till med något eller om jag bara ska sitta och njuta av matcherna. Det är även Fitness mässan under helgen som kommer, men kan nog inte gå på den för att jag ska ev till Liseberg och julbord. Synd att jag inte kan klona mig!!
Haré!

Tankarna är i vägen!

Alldeles för många tankar denna kväll.

Dem förbjudna områdena som lockar att ge sig ut på, ger en känsla av nyfikenhet. Nyfikenheten tänder en liten eld, men förnuftet håller elden i schack. Nyfikenheten låter fantasin leva ut till fullo och det finns inga gränser.

En berörelse kan ge känslan av att hela kroppen exploderar. Ett minne kan få hela hjärtat att krampa tills det känns som om det är ett russin. Tid läker alla sår, men det kommer finnas ärr som påminner oss om vad som har varit.



Succé!

Gårdagens personalfest blev en succé! Jag var som ett nervrak i 2 dagar innan över olika saker, men väl på plats och med underbara kollegor kunde det inte bli annat än bra! Mycket skratt, dans och en del goa drycker.
Vi var 20st och det brukar vara runt 30+ när det är personalfest. Men jag tyckte att det var bra när vi var så få, för man hann prata med alla vilket man inte brukar hinna med annars.

En bra kväll innebär en dag på soffan dagen efter. Jag är fruktansvärt glad över att det ligger en pizzeria ungefär 2 min ifrån mig så jag kunde få i mig mat och cola. Cola måste vara den bästa medicinen för bakfylla. Cola och sömn!


Grym kväll! Ser framemot nästa personalfest!!

Tack alla som var med!!

Fetar oss!

Jag började att städa, men på något vis hamnade jag framför datorn. Skamligt!
Visningen av lägenheten i söndags gick jättebra. Förutom tapterna som var dom fulaste mitt öga någonsin har skådat, var lägenheten i sig väldigt fin. Det bästa av allt var köket, det var ett kök! Till skillnad till vad jag har nu, vet inte ens om jag kan kalla det för kök. Under denna veckan eller nästa får jag reda på om jag får den eller ej. Håller verkligen tummarna för det!!!

Denna veckan har jag inte kunnat träna för jag har en super fjantig feber som vägrar att försvinna eller bli högre. Den bara är där och irriterar mig! Jag hade tänk att pierca mig idag, men det tyckte inte han som skulle göra den pga febern så det sket sig det med. Ska försöka komma iväg och få det gjort nästa onsdag istället.

På jobbet fetar vi oss något fruktansvärt! Förra veckan köpte jag med mig en stor låda med skumbananer och den tog slut på¨1.5 dag. Igår gjorde jag chokladkola som jag tog med till jobbet och dom försvann på bara en halv dag. Sen som grädde på moset, köpte en kollega en paradisask som vi började på innan vi gick hem. Meeeeen, den rätta vägen genom en människas hjärta är genom magen som är full med goa saker.


Haaaaaaaré hej!


En ljus framtid!

Det var någon dag i veckan det slog mig att snart är det dags att säga upp lägenheten. Jag flyttade in i juni och måste säga upp lägenheten senast mars. Det är några månader kvar men eftersom att det tar 100år att få ett förstahandskontrakt, kände jag lite stress över att hitta ett nytt ställe.
Det var skit skumt, men Sandra ringde mig samma dag och frågade om jag var intresserad av en lägenhet i Bohus som var en bostadsrätt, men jag kunde hyra den i andra hand. Jag tror verkligen ödet har något med detta att göra, det måste vara så! Jag ringde iaf till ägaren och vi bestämde att jag skulle komma och kolla på den imorgon efter 12 någon gång. Ååh det känns så bra!!

ÅTERIGEN funderar jag på att skaffa mig en bil, speciellt om jag ska flytta dit. Det skulle ta ca 40 min med buss till jobbet och med bil ca 7min. Jag kan iofs cykla för det är inte mycket längre än vad det var när jag bodde hos pappa, men ändå är det en frihet dock en stor lathet om jag skaffar mig en bil. Får fundera på det en sväng till.


Boxning!

Min minisemester var väldigt lugn och ekonomisk. Jag åkte upp till Mellerud och träffade familj och vänner.
Jag var chaffis i fredags och jag fick köra en riktig streetcar. Jag vet inte vad dom egentligen heter, men den var trimad och fixad. Innan har jag aldrig riktigt fattat varför alla killar är så tokiga i såna bilar, men efter att ha kört en förstår jag MYCKET väl varför!! Jag kom upp i 130 på noll och ingenting och det kändes som om bilen flög! Vilken tur att jag inte skiter pengar, för annars hade jag fixat mig en sån bil och det hade säkert blivit min död.






Dags för boxningsgala! Kom gärna och kolla!!
Det är första galan för min del, så det ska bli riktigt kul att se hur det går till. Jag ska inte gå någon match men tror det var 3 från våran klubb som skulle gå matcher.



Haré göööööööööööööööött!

Mini semester!

Som jag trodde, blev min helg riktigt bra! Syster Madde kom ner till mig i fredags och vi gick ut och åt med pappa på ett nytt indiskt/thai ställe. Det var verkligen jätte gott!
Lördagen spenderade vi mest i var sin säng/soffa. Väldigt skönt att bara få slappa en hel dag. På kvällen åkte vi in till Jessica och drack lite vin och tog en sväng till Subway.
Innan Madde åkte hem på söndagen, åt jag, pappa, Kicki och Madde på Heaven 23 som ligger på toppen i Gothia tower. En räkmacka för 200kr slank ner så fort så och åt även upp halva Maddes. Kände mig inte alls som ett svullo! Med en väldigt mätt magen, gick jag med Madde till bussen och sen gick pappa, jag och Kicki på konsert.
Jäklar var bra det var!!! Trots att det var ett coverband, var det sjukt bra och dom fick verkligen igång publiken efter ett tag. Men vad kan man förvänta sig när dom spelade Queen låtar!

Den här veckan jobbade jag bara igår och idag, för imorgon börjar min mini semester! Det blev inte riktigt som jag hade tänkt, men det spelar ingen roll för det är rätt skönt att bara vara oxå. Jag åker upp till Mellerud i några dagar för att kolla läget lite och kanske ta en liten fototur runt om i dalsland.

Dags att börja plocka ordning lite i hemmet och en väska. Bra att börja med det kl 22 på kvällen. Elller inte!!


Ha det gött allesammans!

Och hur hamnade jag här??

Planerna var inte alls att hamna framför tvn eller datorn. Utan planerna var att vika tvätt, diska och plocka ordning lite. Det visade sig att så bidde det icke! Lagade potatis och purjolöksoppa till middag och sen somnade jag på soffan. Tummen upp för det!


Det slog mig för ett tag sen att jag är fruktansvärt dålig på att höra av mig till mina vänner. Jag är så självupptagen att jag inte tänker på att jag faktiskt kan slänga iväg ett sms bara för att se hur dom mår och allt sånt. Jag måste bli bättre på det känner jag! Jag har väldigt sällan behov av att umgås med folk, speciellt på vardagarna vilket gör att jag blir dålig på att höra av mig. Men det ska ändras!

Imorgon kommer syster yster Madde ner till mig. Vet inte vad vi ska hitta på, men alltid finns det något att göra. Och på söndag är det dags för Queen musikalen!! Denna helgen kommer bli ännu en bra helg!


We Found love!

http://www.youtube.com/watch?v=tg00YEETFzg&ob=av2e
Jag älskar denna låten och videon!!

Mina hjärnceller minskar!


Resan till Ullared i lördags var helt okej, fast jag fick gå upp kl 5! Fick köpt några julklappar och sen lite kläder men det blev rätt dyrt ändå. Vet egentligen inte om jag tjänade på att åka dit...Dock var det en rolig dag! 


Jag kan nog älta detta tills jag dör men när jag inte har fått något svar eller förklaring till varför saker och ting har blivit som det blivit, kan jag inte släppa det. Eller jag har väldigt svårt att släppa det iaf. Jag blir crazy!!! En låt, en plats, ett ord eller vad det nu det kan vara som får mig att tänka på det, gör mig bokstavligt talat illamående. Illamående och en stor svidande klump i magen som försvinner när jag börjar tänka på annat.
Jag har bara lust att gå fram till dig, skrika dig rätt i ansiktet för att visa hur frustrerad jag är!!! Det minskar dagligen, men när jag sitter som jag gör nu och tänker på det, blir jag vansinig!

"För att komma över någon, måste du komma under en annan" tycker jag är ett bra ordspråk. Även fast det låter "billigt" så stämmer det faktiskt.
Såååå nu har jag fått ut det!


På tal om något annat, så tror jag att jag kommer tappa ett x antal hjärnceller nu när jag har börjat med boxning. Igår fick en kille in en riktig bra krok rätt i huvudet på mig som gjorde att jag säkert tappade en tredje del av de få cellerna jag har. Men kul är det!!!





Vintern är snart här och jag har börjat med mössa. Årets mössa blir en pippimössa som farmor har gjort. Jättefin är den och jag älskar den!!


Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaré hej!

RSS 2.0