Jag är en sån kärring!

En av dom värsta sakerna jag vet är när någon har rätt när jag förnekar en brist jag har hos mig. Jag tycker att jag egenligen är rätt medveten om hur jag är och fungerar, men ändå förnekar jag när det är en brist jag inte kan acceptera. Det är ju inte världens grej så jag kan skratta gott åt det när jag väl inser att jag faktiskt är sån som reagerar på ett visst sätt eller vad det nu kan handla om.

 Imorgon drar packet till Ullared. Jag tror inte det blir någon utgång i helgen, det tar änna på krafterna att gå runt i Ullared hela dagen. Jag är en sån jävla kärring som inte pallar trycket efter en hel arbetsvecka! Får bli någon god fredagsmiddag och en tidig kväll, var sig jag vill eller ej.

Ja juste ja! Igår betalade jag in medlemsavgiften på boxningen, 1200 för ett HELT år. Då ingår alla träningar, resa till och från tävlingar, mat och boende. Det är riktigt billigt! Åååh jag tycker verkligen att det är jätte kul att träna i denna klubben!! Det har ni säkert fattat, men jag är bara tvungen att skriva det igen. Höhö!


Dags att ge mig av till Willys och "storhandla".

Ha en bra helg allesammans!


Flyger på moln!

Det är precis så som jag har känt denna veckan. Jag har varit på fruktansvärt bra humör och allt har rullat på som det ska. Underbart!!

Igår fick jag bekräftat att jag har fått ledigt 9-11nov så det blir 5 dagar ledigt. Inte illa det. Nu måste jag bara komma fram till vad jag ska hitta på, för det är ju kul att göra något när jag ändå är ledig istället för att bara vara hemma. Vi får vänta och se vad som händer.

Jag provade på en "ny" grej igår. Det var någon för längesen som sa att chips och mjölk var väldigt gott ihop, men har aldrig provat det. Jag provade det och det var väldigt gott faktiskt! Prova!



Underbara Grynet!


Dags att ta på mig träningskläder och gå bort till boxningen
Haré!

Vilken helg!

Klockan är 22.12 och det nu jag börjar känna mig som människa igen efter helgen.
Fredagen var väldigt lugn, men lördagen var det full rulle från 9 på morgonen fram tills nu i denna stund.

Jag och pappa åkte in till stan där Kicki, Matilda och farmor stod och sålde grejer på loppis. Hur jäkla mycket folk som helst var det och alla försöke pruta till såna sjukt låga priser att det var pinsamt! 1kr för ett vinglas tyckte en person var för dyrt! Snåla jävlar!


Åkte till Bengans och köpte mig Tina Turner live cd och dvd! Gött nöjd över det!

På kväll åkte jag in till Jessica för att kolla in hennes och Davids nya lägenhet. Jättefin och stor var den och det bästa var att den låg väldigt centralt. Drack en del vin innan jag bar mig iväg till att träffa Madde (en tjej från Örebro) och två av hennes kompisar för att sen dra vidare till Gretas. Det var så skönt för jag hade aldrig träffat Madde eller hennes vänner innan och ändå hade vi så jävla kul ihop! Flumma människor är dom bästa!
Dansade loss på Gretas och hamnade, efter en ganska rolig taxiresa, hemma hos en av tjejerna. Natten bestod av bland annat sköna garv, sång och spyor. En väldigt rolig kväll/natt!

Vi var inte alls speciellt rockiga igår. Låg och kollade på Harry Potter och sen någon svensk film med Robert Gustavsson. Åkte hem vid 16 och vid 18 mötte jag upp Matilda för att vi skulle ha en myskväll med Ben and Jerry, pizza, film och maaaaaaaassa snack. Vid 01.30 gick vi och la oss och det fick jag betala för under arbetsdagen idag. Fyyy vad trött jag har varit!!! Fy och blä! Men när jag tänker efter, var det lätt värt det med tanken på vilken awesome helg jag har haft!



Hoppas alla har haft en bra helg!

Haré!


I got my mind set on you!

Denna kära näsan som jag har vill inte samarbeta med mig verkar det som. Både igår och idag på träningen lyckades jag börja blöda näsblod. Det är alltid i samma borre och det räcker med att jag får en liten hård smäll för att den ska börja rinna. Inte okej! Jag ska försöka ringa till vårdcentralen nu i veckan och se om jag kan får bränna näsan, så jag kan spärras i mer än 2min.
Jag hade tänkt att börja med att göra egna proteindrinkar som jag ska ta efter träningen. Det hade kanske varit lättare och "bättre" med pulver, men jag tycker att jag lika gärna kan prova att göra egen. Det kan finnas så mycket saker i såna pulvergrejer som jag inget har någon som helt koll på vad det är för något. Det är säkert ingen fara med det, men jag litar inte helt hundra på det ändå.

Ååh jag har så mycket att se framemot den närmaste månaden. Längtar nåt fruktansvärt!! Först ska jag till Ullared med c/o. Sen den 6/11 ska jag, pappa och Kicki på en konsert/musikal som är byggd på Queens låtar. Jag har hört att den ska vara sjukt bra! Mellan 9-11nov har jag ansökt om att få ledigt men vad jag ska göra får vi se lite längre fram. Niiiiiiiice säger jag bara!!



Kör lite 80-tals musik innan jag ska hoppa ner i sängen.
I GOT MY MIND SET ON YOU



Vinter <3

Ha det gott alla mina medmänniskor!


Då var det dags för en ny vecka!

Denna helgen har jag haft lilla energi knutten Adam. Herregud vilken fart det är på honom!! Allt har gått i 100, men det har varit ganska roligt att ha honom här. En sak kan jag säga, jag är INTE redo för barn. Det går under en helg, sen vill jag tillbaka till mitt egna liv. Låter ganska ego, men så är fallet.


Sötnosen!


Full rulle på jobbet idag, men har fått mycket gjort och det är positivt. Snart ska jag iväg till träningen som börjar om 30min. Dags att hälsa träningsvärken välkommen!


Haaaré hej!

Träningsvärk Allan!!

Svar till Madde: Hahaha ja visst! Men är dina byxor värda så mycket som Hulkens var? Nej jag tror inte det ;)

Daaaamn vilken träningsvärk jag har idag! Händerna slutar inte skaka och armarna är helt sluta. Igår var första boxnings träningen och det gick väldigt bra! T.om så bra att tränaren frågade om jag var intresserad av att börja gå matcher. Det hade varit riktigt kul att se om jag är så pass bra att jag faktiskt kan vinna en match eller två. Jag har ju en del grejer som jag behöver bli bättre på men med tanken på att det är 3-4 tränare samtidigt, kommer jag att utvecklas rätt fort tror jag. Det är träning idag med och jag hoppas att det är lika roligt idag som igår.  




Sommaren är över och hösten är kommen......

Tusen gånger starkare!

Tack för ditt stöd HannaMurr!! :D

Så då var denna helgen påväg att ta slut. Det har varit en väldigt lugn helg för min del. Jag har sovit ut en hel det och det var behövligt kan jag säga.
Mamma var här och spenderade lite tid med mig. Både jag och hon skulle iväg så det var inte någon jätte lång stund vi fick umgås, men vi hann iaf med att åka till IKEA, kolla på film och äta frukost ihop. Mycket trevligt!


Min mami som kör en fjortispose! Yoooou goo woman!


Lilla tööööööötta Matilda hade kalas igår så åkte till pappa och fick jätte god mat och hemmagjord prinsesstårta. MUUUUUMS! Satte sig precis där det skulle, på låren!


Tötta börjar bli stor! *Snyft*



NU har jag äntligen fått köpt något som jag betalade med presentkortet som jag fick i födelsedagspresent av mina arbetskollegor. Bättre sent än aldrig men det bidde iaf en ny tröja som jag verkligen ÄLSKAR! 
Jag har även köpt byxorna av Mohammed som efter många om och men gick med på det. Han köpte dom för 1800 och jag fick dom för 500. Gööööött!




Nu kan jag bara bli tusen gånger starkare!



Hoppas alla har haft en bra helg!

Jag kommer att kicka ass!

Jag har länge velat börja med kickboxning igen, men tyvärr finns det inte här i Kungälv. Däremot finns det vanlig boxning och igår fick jag äntligen tummen ur och kollade in det. Det verkade vara sjukt bra! Tränarna är 3 äldre män som verkar ha hjärtat på rätt ställe och det är en viktig egenskap hos tränare. Jag vill att dom ska push hårt, men inte till en överdriven gräns. En sån tränare har jag haft innan och det var ingen höjdare.
Det är mest killar och det har jag inget emot, för det är roligare att visa dom att jag inte är en liten mes som inte har någon kraft i slagen, istället för tjejer. Dock finns det fördelar fall det skulle vara så att det är någon eller några tjejer som tränar oxå.
På måndag börjar mitt första träningspass och jag ser verkligen framemot det!! Få slå ut lite av det jag har inom mig. Träningsdagarna är mån,tis och torsdag. Det kommer bli lite tajt att hänga med pappa upp till Fontin då, men ska försöka att ta det på ons,fredag och sön, fall kroppen går med på detta.

Oktober är min "vita" månad. Alltså inget intag av någon alkohol och det är bra för min ekonomi och hälsa. Jag hade tänkt att ha en godisfri månad oxå men det sket sig när jag var på Liseberg förra helgen och vann choklad.


Fan vilka söta ungar mina syskon tillverkar! Lilla Adam aka mini Hulk!


Trevlig helg allesammans!


RSS 2.0