Saga bar!

Kapten Röd var fruktansvärt bra i fredags! Jag stod inte stilla en sekund när han spelade. Den killen vet verkligen hur man får med publiken på rätt sätt. Det var inte nog med att han rockade loss, utan under en låt kom Promoe ut på scenen och det gjorde konserten ännu bättre! Kapten Röd ska spela på Stora scenen på Liseberg i september och det får jag inte missa!!
Efter konserten drog vi vidare till Gretas för att lyssna på Pandora. Ni som inte vet vem det är, så kan jag säga att hon gjorde några hits på 90-talet som man känner igen lite sådär när man hör dom. Men den spelningen var inte alls något att hänga i granen. Kanske för att vi precis hade varit på en av dom bästa spelningar ever, så hon var bara en flopp!

Igår gjorde en gammal barndomskompis, Jocke, debut i Melodifestivalen med en låt som han var med och skrev. Tyvärr gick den inte vidare, men den kommer absolut gå varm på radion och i mångas hörlurar! Kyss mig med Axel Algmark! Finns ute på Spotify nu!
När jag hade hejat klart, åkte jag in till stan för att vänta på några från Trollhättan för att sen gå vidare till Saga bar.
Det var rätt kul men tyckte att lokalen var lite väl stor så det gav inte riktigt party känslan. Men det hindrade inte mig från att dansa som bara den på dansgolvet med massa härliga människor!
Jag kollade på mitt kontoutdrag nyss och fick lite smått ångest, fast åt andra sidan har jag haft en jätterolig månad så det är värt pengarna!

På onsdag är det min sista anställningsdag och jag har inte fått något riktigt svar på vad som händer sen. Det ryktas om att jag ska få fortsätta fast inte på 100%. Men jag vill inte ta ut något i förväg, utan när jag har kontraktet i handen då kan jag andas ut.

Hare!

Måndag igen!

Tillbaka till jobbet efter helgen, inte alls utvilad!
Jag har funderar ett tag nu vilken "diet" jag ska köra på. Det blev viktväktarna, för jag har provat det förut och det har fungerat. Skrev in mig i fredags och började i lördags. Det var väl kanske inte jätte genomtänkt med tanke på att jag var ute på kvällen, men sen åt andra sidan så klarade jag mig på mina points under kvällen så nu vet jag hur mycket jag kan dricka utan att överstiga pointsen.
Var som sagt ute i lördags, eller ute och ute. Jag åkte in kl 22 och kom ut från Gretas kl 22.30 för att dom jag var med hade förfestat sen typ 16-17 så dom var bra i gasen när jag kom. Så vi drog hem till en och var där istället. Somnade inte riktigt förens runt 5 och vaknade igen vid 8-9 så var gött seg igår och även idag kan jag lova!!
Sov en sväng nu efter jobbet för att jag ska orka ta mig till träningen sen.

Jag gillar inte ordet "dejta" för jag kopplar det med hög förväntningar och allt sånt krävande. Sen tänker jag att en typiskt dejt är att få och fika eller något sånt och det är det värsta jag vet!! Inte om jag känner personen sen innan, men om jag inte gör det, tycker jag det är fruktansvärt att gå och fika. Vad får man ut av det?? Jag vill hellre då hitta på någon aktivitet, tex som att bowla eller något sånt. Bara man inte sitter och glor på varandra på ett café någonstans. Är det 3-4 dejten så fine, men inte dom två första!!
Anledningen till att jag tog upp det var att jag börjar mer och mer fundera på att börja dejta. Att hitta någon att dejta är inte jättesvårt, men att ha tiden till det är annorlunda. Veckodagarna är oftast full bokade och även helgerna, så det handlar kanske mest om att prioritera dejtning före något annat. Hmm ja vi får se vart detta leder!

Jag har en bra vecka framför mig. Idag var jag på mitt första möte som fackombud. Det var väldigt intressant att höra hur allt fungerar och höra olika diskussioner. Sen är det träning som står på schemat och efter en veckas arbete, kommer ju en till helg!!!! På fredag är det KAPTEN RÖD som gäller och ev utgång. Lördag är det utgång till ett ställe som heter Sagabar som bara är öppet en gång i månaden, om jag har fattat det hela rätt, och det lär bli sjuuuuukt mycket folk och det kommer grymma DJ:s!

Det ska va gött att leva, annars kan det kvitta!!

Ha det gött!

Äckliga dag!!

Jag försökte verkligen att tycka att alla hjärtans dag var okej, men det gick inte!! Det var nästan få jag fick kväljningar samtidigt som jag garvade åt allt gulli gull. Seriöst, det är EN dag som får så många att bli helt överdrivet kära. Kan ni inte vara det resterande året, behöver ni inte var det denna dagen heller!

Förra träningen sa tränare att jag skulle på hälsoundersökning nästa träning (igår). Sen säger han att det inte var säkert att jag skulle bli godkänd på grund av min syn. Jag blev lite nojig att det skulle skita sig, men det gjorde det inte!! Så nu är jag godkänd och kan börja gå matcher!! Yaaaaaay!!
Det var lite roligt när jag skulle väga mig.
Läkaren: Hur lång är du?
Jag: Runt 1,62
Läkaren: Hur mycker väger du?
Jag: Jag vet inte riktigt, men närmare 70 iaf
Läkaren och tränarna: Knappast! Du väger runt 62-65!
Jag: Hahaha nej det gör jag faktikst inte!
Läkaren: Jag skriver 65.
Jag: Men jag väger ju inte det! Har ni någon våg så får ni se.
Tar fram vågen som visar 69,8.
Jag: Ha ha där ser ni att jag väger närmare 70!
Läkaren: Men nu har du skor på dig, så jag skriver 68 då.
Jag ser knappast ut att väga 70kg. När jag gjorde det förra gången var jag en riktig köttbulle och det är jag verkligen inte nu! Det var bara så roligt att dom inte trodde att lilla jag kunde väga så "mycket" ändå.

Peace!

2-4kg!

Mina helger blir bara roligare och roligare verkar det som! Jag var och åt på ett nytt ställe i Kungälv med pappa och Kicki i fredags. Drack för första gången xider mango och damn vad god den var!! Synd att alla dom godaste xiderna inte finns att köpa på systemet.
Lördagen spenderade jag först med att städa mitt hem och det behövdes kan jag säga! Efter det åkte jag hem till Jessica där det blev ljusparty som min syster höll i. Det var inte så många som köpte ljus, men det var väldigt trevlig stämning. Tanken var redan innan att vi skulle ut efteråt, men när kvällen kom blev jag fruktansvärt seg och tänkte att åka hem. Fast icke som nicke!! Jag hamnade på Gretas ändå tillsammans med Jessica och några till och dansade nästan tills stället stängde.
Gretas är en gayklubb och den känslan och stämningen som är där inne är helt annorlunda från övriga uteställen. Där inne får man dansa hur man vill, klä sig hur man vill och vara precis den man är! Underbart!!

Jag blev rekomenderad från min tränare att jag ska gå ner 2-4kg för att komma in i rätt matchvikt. Det är lättare sagt än gjort eftersom jag anser att jag redan nu äter nyttig mat. Men ska kolla över lite mängden och sånt för att se vad jag kan ändra för att uppmå den vikten.
Igår skulle jag göra armhävning med klapp. Första gick ju bra, men sen när jag landade hamnade handen på en t-shirt som gled i väg och jag landade på hakan och knäckte till armen rätt gött. Så jag hoppar träningen idag för att jag skulle ändå inte kunna använda armen riktigt.
Så ett tips: Ta bort alla kläder och saker från golvet innan du gör armhävningar!!!!

Haré!

Dust in the wind!

Missade träningen i måndags för jag var helt upp i "Att älska som en porrstjärna". Läste ut den samma dag och började på en ny som heter "3o96 dagar". Den handlar om en tjej som blir kidnappad och får bo i en källare i 8år där hon utsätts för fysik och psykisk misshandel. Kan inte säga så mycket om den just nu, för har inte kommit så långt men den verkar rätt okej.

Igår på tränigen fick jag mycket beröm av tränarna, såpass mycket att dom tyckte det var dags för mig att få en boxarbok. Det betyder att jag inom kort kommer att få en hälsoundersökning och efter det kan jag börja tävla!! Dom sa att från då jag har varit på undersökning tar det ungefär 2-3 månader innan första matchen är och det känns skönt ändå, för då hinner jag att förbereda mig bra både mentalt och fysikt. Ååååh vad spännande det kommer att bli!!

Det måste vara så att jag dras till upptagna människor eller att dom dras till mig. I helgen träffade jag en som det klickade bra med, men efter en stund visade det sig att personen var i ett förhållande sen 4 år tillbaka. Jaaaa vad bra eller inte!! Hade inte alls ågren dagen efter (ironi) , men sen tänker jag att jag inte kan ta ansvar för andras handlingar. Fast ändå är det omoraliskt av mig...RÖÖÖÖÖÖÖV oxå!

Detta är sista månaden som jag har vik på 100%. Jag skrev på papper om avskedning igår, men det betyder inte att jag inte kommer jobba kvar inom DV. Det kanske blir så att jag bara har några dagar, eller så går jag på timmar igen. Sålänge har jag något jobb överhuvudtaget är jag nöjd!
Det var det jag hade att dela med mig.

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!

RSS 2.0