Är man med i leken får man leken tåla!

Idag gick jag upp kl 8 enbart för att tvätta! Hur kul är det på en skala på 1-10? Inte så! När jag var nere i tvättstugan kom två äldre grannar och började prata med mig. Mycket trevliga! Det är så typiskt att jag ska börja träffa mina trevliga grannar när jag snart ska flytta. Men men..

Jag har kommit till insikt att jag har hamnat i en ond cirkel. Träffar jag någon som jag får intresse för och det inte funkar, måste jag snabbt hitta en ny. En ny kan innebära att det bara är en fling (om ens det) för stunden och inget mer, så länge jag får den bekräftelsen jag vill ha. Tanken bakom detta är att ingen ska få tro att jag hänger upp mig, vilket jag egentligen gör, på personen jag får dissen av. Självkänslan minskar fort, men kommer tillbaka lika snabbt igen om jag tar en annan. Jag ska bara kunna vända mig om och bam där är en ny och helst av allt ska personen som gav mig dissen se att jag hittat en annan. Ett fruktansvärt idiotiskt beteende!!!
Det sjuka i det hela är att jag själv inte vill vara någon rebounder, när jag praktiskt taget själv använder mig utav dom...
Jag är alldeles för känslig för att leka denna leken, men är man med i leken får man leken tåla!

Haré!

Dåliga beslut får man ångra i längden!

Det blev en mycket lugn helg i Mellerud. Sov och umgicks med mina syskon mesta delen. Skönt att ta det lugnt en helg iaf.
Idag var andra intro dagen på det nya jobbet och det gick kanon. Känns faktiskt väldigt bra att jobba där för personalen är jätte goa och roliga och det underlättar verkligen! Nästa gång jag jobbar där är på onsdag och då är det 14-21 som gäller.
Eftersom att jag var så jävla smart för någon helg sen och slog på massa saker, så ska jag nu inte träna boxning på ett tag för att mina händer har inte läkt, så återigen är dom jättefina och blåa. Måste ev röntga handen för att se så att jag inte har pajat knogarna. Bra dääär!!! IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha det bajs!

Och nu då?!

När jag blir dissad känner jag först "buhu vad synd det är om mig" och antingen äter jag allt eller så äter jag inget. Fast efter en stund kommer alltid samma tanke: " Fuck nooo! Jag tänker inte bli tjock pga ett rövhål! Nu jävlar ska det tränas" Igår tränade jag inte för att svullnaden på händerna hade inte gått ner tillräckligt, men idag ska jag slå sönder säcken och pumpa ur all energi jag har i kroppen!
Hellre döda ting än döda människor!

Soon time to kick som ass!

Är hjärnan dum får kroppen lida!

Det var verkligen inte tänkt att jag skulle ut i fredags men helt plötsligt stod jag där på dansgolvet tillsammans med en av mina wingmans!
Förra helgen träffade jag T som det klickade ganska bra med, men som var ett osäkert kort pga sitt ex som ville bli ihop igen. Jag visste vad jag gav mig in på eftersom T hade varit väldigt ärlig och sagt hur det var från första början, men när jag i fredags fick se dom ihop blev det liiite knas i huvudet och varken mitt eller T agerande var speciellt bra. Hur som helst slutade det med att jag sågs som en "rebounder" och då var det droppen. Som tur var hann jag gå därifrån så jag inte hade vrålat ut allt på T och slapp bli portad från Gretas. Istället gick jag lös på hårda döda ting vilket var bättre det men händerna är inte speciellt fina nu...
Jag hade sån grym ångest på lördagen, men tänkte att det måste vara för att jag var bakis. Fast när jag vaknade upp på söndagen och ångesten fortfarande inte var borta, var jag tvugen att kontakta T för att reda ut vad som hade hänt. Det var skönt att få prata om det med den det handlade om för det var bara T som kunde få mig att släppa det. Så nu är allt lugnt igen och jag respekterar att T är i ett förhållande.
Det var ett bra tag sen som jag var så arg som jag blev i fredags och då bestämde jag mig för att nu får det fan i mig vara bra med festandet ett tag! Inte för att jag blev såpass arg, för det hade jag blivit vilket fall som helst, men det har varit för mycket av allt det goda på en kort tid så dansskorna får upp på hyllan ett tag.

Jag var på intromöte idag på det nya jobbet och det kändes väldigt bra faktiskt. Jag kommer jobba både på DV och på boende så det blir jobb hela veckan och sen ibland på helgerna. Träningen kommer inte bli så lidande denna månaden men sen vet jag inte hur det blir nästa. Men jobbet kommer ju självklart i förstahand och boxningen i andra.

Heeeeeej dååå!

Två saker!

För ungefär en vecka sen fick jag reda på att jag inte fick något fortsatt vik, men har 3 fasta dagar som timvikare på 20h i veckan. Igår ringde en kvinna som är chef för några boenden och hon erbjöd mig ett vik som kan bli en fasttjänst lite längre fram. Jag har aldrig jobbat på boende förut, men det kan vara kul att testa något nytt men ändå inom samma område. Jag tackade inte ja med en gång, utan jag ska ringa henne idag igen för att se om vi kan fixa något så jag kan både jobba där och även dom fasta dagarna som ajg har.

Det finns två saker som jag jättegärna skulle vilja lära mig. Det första är att inte få ångest (lite väl starkt ord, men ni förstår) så fort något inte går som jag vill. Tex om en person inte hör av sig som jag vill ska höra av sig, eller när jag har gjort något som inte var så jättebra men som ändå inte är hela världen.
Det andra är att ha sex utan att få känslor. Det låter sjukt när jag skriver det, men i mitt huvud låter det jättebra. Jag menar att ibland vill man ju bara ha sex för att man har lust och vill liksom inget mer än så. Men automatiskt kommer det upp känslor efteråt och det blir mer sårbart. Ibland kan det räcka med några kyssar och det är kört. Varför kan man inte bara gilla stunden och sen gå vidare?? Jag skulle vilja kunna kontrollera det för ibland vill jag ju faktiskt att det ska bli mer än bara sex, men jag kan inte ha kontroll över allt här i livet. Måste lära mig att gilla läget helt enkelt!
Lär dig chilla LINA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha det gött!

RSS 2.0