Ny klippt, and i like it!

Vilken underbar känsla det är att ha nyklippt och färgat hår. I like it! Det är ungefär som förut, men det är lite förändringar i själva klippningen, annars är längden den vanliga.


Undrar när jag ska lära mig att ta hela bilder, men ni får nöja er med denna tills ni ser mig irl. 
 

Jag har hos farmor innan jag skulle klippa mig och käkade en riktig oldie middag. Kokt lax, kokt potatis och sås, mycket gott.
Båda mina stora systrar har fått ett smycke av farmor och idag var det min tur. Först hade hon en guldring med en vit pärla på, som hon hade fått när hon var klar med sin utbildning som underskötersna. Men det var inte riktigt min stil, så jag fick denna istället.


Vittguld med några stenar. Det är inte något som jag brukar gå runt med, men det är kul att ha något som har varit hennes. Denna ringen fick hon av våran farfar när pappa föddes.


Från ring till kakmonster. Dessa kakor är jag rent beroende av!

Det är Chokladkex med mint och när dom har legat i kylen är dom nåt så fruktansvärt goda!!



Ska se om jag kan vara vaken tills BB börjar, kanske kan se början iaf.



Haré!


I love my life!

Min kropp är död! Cykla till jobbet på morgonen, efter jobbet cykla jag ut till Ytterby och efter träningspasset cyklade jag hem. Det tog sin tid men det känns väldigt skönt nu när jag är hemma.


Fick köpt mig ett par träningshandskar idag som var på rea. Tycker inte om färgen men för 100kr kan jag tycka om dom.


99 luftballons la la la la la! Påväg hem från da gym såg jag denna grej.


Det var jag som stod för matlagningen idag. Det fick bli Couscous med bacon, maj, lök, tomat, paprika och en del krydder. Mums! Jag gillar när det går fort att laga mat och det ändå smakar bra, så en stjärna till moi! Dom här hemma gillade det oxå, vilket var ett plus.


Just precis i denna stund håller jag på att få tinitus för vi sitter och kollar på en Tina Turner konsert, som jag har sett minst 30 ggr men den är fortfarande lika jävla bra som första gången jag såg den.


Haré!


Full rulle!

Denna veckan är det fullt på schemat.

Måndag- Träning 1,5h.
Tisdag- Jobbar till 17 och efter det in till Guldheden för att kolla in lägenheten som jag ska bo i under April.
Onsdag- Träning
Torsdag- Hem till farmor och sen klippning
Fredag- Åka till Mellerud
Lördag- Ev synundersökning, sexparty och Wärs
Söndag- Hem till Kungälv igen.

Phuuu! Hade jag inte haft något att göra, hade jag klagat för det så nu ska jag bara vara nöjd över min vardag.



Börjar känna att träningen ger resultat, även om det är små framsteg. Har redan börjat lägga på 5-10 kg på vissa övningar, vilket känns awesome!


Jobbar på att få starkare armar och rygg för att kunna nå ett av mina mål, vilket är att kunna göra en Chin up.

Ska springa ner i källaren nu för att se till att jag inte eldar upp huset.

Haré!

Im a such a girl!

Wooohoo! Ingen ved idag! Nöjd tjej! Istället åkte jag och pappa in till Svenska mässan där det var Turmässan. Att resa är inte något av mina större intressen, men det hade varit roligt att åka iväg någonstans. Fick med mig en hel del broshyrer som jag ska kolla igenom och se om det är något att ha.


Denna mannen snurrade nog 5min non stop! Man blev helt yr av att bara kolla på honom!


Påväg hem åkte vi in till Media markt så jag fick köpt en egen plattång

En ROSA plattång! Im a such a girl!

Jag MÅSTE boka tid för klippning nu. Jag börjar få lite smått panik över mitt långa hår. Ska ringa runt till olika salonger imorgon och se om det är någon som har tid på onsdag eller torsdag. Håller tummarna!


Hoppas alla har haft en bra helg!

Haré


En riktig far och dotterdag!

Vaknade halv 8 idag, detta är inte okej! Kicki åkte till sin pappa idag, så det är bara jag och min far hemma nu i några dagar.
Vi har haft en riktig far och dotter dag. Det började självklart med att greja med veden, sen åkte vi till Kexten och efter det tvättade vi bilen. Ikväll ska vi köpa pizza och glo på tv. Det som fattas är att köpa något tekniskt och dricka öl, sen hade det varit en riktigt grabbkväll! 


Jag är sonen som pappa aldrig fick, men vissa stunder är det bara könet som fattas för att jag skulle vara den sonen.


Nästa vecka ska jag börja cykla till jobbet. Har räknat ut att det kommer ta cirkus 35-40 att cykla till ett av jobben, sen tar det typ 10-15 min att cykla till gymmet. Detta kommer vara riktigt bra för min kondition och väldigt bra för min telefonräkning, eftersom jag slutar med smsbiljett till bussen.


Ha en trevlig lördag allesammans!

Haré


Du finns inte i min värld!

Om jag kunde sluta lägga ner massa energi på människor som inte ger mig någonting, som inte ens finns med i min vardag, så hade det underlättat.

Du finns inte i min värld men ändå tänker jag på dig varje dag. Det avtrycket som du har gjort, går inte att sudda bort. Det stör mig fruktansvärt mycket att du fortfarande kan påverka mig trots att vi inte har någon kontakt. Det kan vara en låt som kommer på radion, det kan vara en maträtt, det kan vara en doft, det kan vara ett ord, det kan vara vad som helst som får mig att börja tänka på dig och varje gång blir jag alldeles kall i kroppen. Jag känner ett hat mot dig för att du fick mig att gå på allt du sa. Men snart är jag fri från dig, du finns snart inte kvar hos mig. Som ett irriterande sår, försvinner du sakta men säkert och det enda som kommer finnas kvar är ett ärr. Ett ärr som påminner att inte göra samma misstag igen.


Underbart!

Underbar dag idag! Humöret har varit på topp, på jobbet har det gått kanon och träningen likaså. Me liike!
Alltså vart har denna veckan tagit vägen?! Tycker att det precis var helg, men ska inte klaga för imorgon kommer lönen. Wohoo!

Det var vad jag hade att dela med mig av idag.

Haré!

Nördar på hög nivå!

I söndags var jag osmart och köpte Sims 3, så nu lever jag framför datorn om jag inte är på jobbet, gymmet eller ute och grejar med veden.
Min gubbe ska bli rockstjärna och skaffa ett familjeliv. När jag köpte detta spelet tänker jag att det var bra att ha som avslappningsgrej, men fan vad stressad jag blir! Man ska jobba, äta, duscha, träffa kompisar, uppfylla massa mål och en del andra saker. Det är ju precis som det riktiga livet, så förstår inte egentligen varför jag ens spelar det, men men det blir som en drog.


En av många saker jag stör mig på gymmet är nykära jävlar som ska stå och hålla på att kära sig bland vikter och maskiner. Fine det är roligt att dom är kära, men ge fan i att hålla på att fjanta runt på gymmet! Ska ni gymma så gymma, annars kan ni sitta på en parkbänk och titta varandra djupt in i ögonen och kväva varandra med tungorna! Hade god lust att kasta en hatel på dom, men efter lite haaarmoni var jag lugn igen.




Snart är det helg igen och då måste jag åka in till stan. Eftersom jag är otroligt kär i Götleborg, känns det som om jag inte har träffat min kärlek på år och dar! Därför ska jag ta ledigt en dag i helgen för att åka in och ta en chi latte i solen och bara vara. Mys på det!



Nu söva!

Haré



My heart is refusing me!

Är det något jag gör på helgerna, så är det att sova. Jag somnar oftast innan 22 på fredagskvällarna och på lördagar innan 23. Det är inte jätte rockigt, men fansen vad skönt det är när kroppen och hjärnan är helt utsövda.

Min helg:
Fredag, gick ut till Ytterby och tränade 1.5h, sen åkte jag hem och käkade mat och kollade på Så ska det låta.

Lördag, upp och hoppa 8.30, dra på sig arbetsbyxorna och sen 6h skogsarbete. Snacka om att kroppen var helt slut och vilken träningsvärk jag har idag! Gööött! Som belöning för arbetet, käkade vi på M&M.

Idag vaknade jag kl 7, inte så konstigt eftersom jag somnade tidigt igår. På dagens schema står det fika med Karin kl 14, innan det vet jag inte vad som händer.


Inte okej med mer snö!!


Ifredags bakade jag och Pia paj på jobbet. Muuums!


Hard work!


Första vårblomman har kommit!


Tycker jag känner lukten av kaffe nu, så dom andra har nog vaknat. Blir att sätta sig och kolla på Nyhetsmorgon och käka havregrynsgröt. Damn vad jag är gammal!!!!

Just nu är favvo låten "My heart is refusing me" med Loreen, en melodifestivalen låt.




Haré!


Kexchoklad!

Det finns saker som jag går runt och tänker på som jag måste få svar på innan jag kan släppa det. Den första grejen är detta med en eller ett kexchoklad. Varför jag ens började tänka på det var för den här reklamenbilden.

 
"Hyr valfri film och du får köpa ett Kexchoklad för endast 1 kr!"
Ställde frågan på facebook och dom flesta sa en, men det fanns även dom som sa ett. Mycket underligt!

Den andra saker är denna. Jag stod och diskade idag när pappa kommer och sänker strålen på vattnet. Eftersom jag är en vandrande PMS bomb, blev jag irriterad och sa något tyket. Som svar får jag att det går inte snabbare bara för att vattnet sprutar. Men då tänkte jag att bajs på tummen för det blir den visst det! För om man ska tvätta en bil, inte fan tar man en liten vattenpistol och sköljer av bilen, utan man tar ju en högtryckstvätt. Det går mycket snabbare!

Där har ni vilka tankar som fastnar i mitt huvud. Här tänker man inte på Japan eller Gadaffi, utan om kexchoklad och vattentryck!



Nu blir det Antikrundan. Vet inte ens vad Greys eller BB är längre. Tittar bara på massa pensionärs program och går och lägger mig tidigt. Hej jag heter Lina och min kropp är 20 men min hjärna är 55+!

Haré!

Han är dutti han!

När jag var påväg till gymmet idag, kom det en svart bil som körde in vid kanten. Personen i bilen vinkade glatt och då såg jag att det var min "gamla" lärare Karin! Hann bara snacka en snabbis men det var väldigt kul att se henne. Shit pommes frites!

Dagens kondition gick inte alls lika bra som i måndags. Penis oxå! Men körde iaf 15min på bandet och 5 på crossen och sen tränade jag lite olika. Inte jätte bra att blanda så, men kör på det så länge.

När jag jogga på bandet, kom det tre killar i 16 års ålder och ställde sig på var sitt band. Två killar på min vänstra sida och den tredje på min högra. Dom började jogga så smått men sen kom deras "manliga" gen in i joggningen. Killen på min högra sida ropar över till dom andra två och frågar vilket tempo dom har och så höll det på till och från under 15min. Jag hade sån god lust att be honom hålla käften, men det går mot min natur så han hade tur.

Kicki är inte hemma, så det blev pappa som stod för matlagningen idag, makaroner och bacon. Han är dutti han!

Dags att packa väskan inför morgondagens arbete och händelser.

Haré!


Sluta, bara sluta upp med det du håller på med!

Sluta leta om du inte vet vad du letar efter, sluta tro att du känner något som du inte känner, sluta säga saker du inte menar. Sluta, bara sluta upp med det du håller på med!
Börja lev ett liv utan förväntningar, utan massa måsten, utan massa krav. Ta dagen som den kommer, då ska du se att allt blir mycket bättre. Du kan inte bestämma vad framtiden har att erbjuda dig.
Du måste börja våga! Våga släppa taget, våga leva, våga chansa och våga tro på ödet! Du måste börja tänka och säga " sånt händer, livet rullar på tills det tar slut" och sen gå vidare. Stå inte kvar och trampa på samma stig som du så många gånger har gått, utan börja leta efter en annan stig att gå. En stig som är anpassat till dig, istället för att det är du som anpassas till stigen.



Om du kunde planera din framtid, vad är då meningen med att leva om du vet vad som ska ske?






Vill bara meddela att jag har haft en väldigt bra dag idag med vackert väder och goda nyheter!


Peace out dudes!


Lina är stolt över sig själv!

Redan igår hade jag tänkt att träna direkt efter jobbet, så väskan redan packad på morgonen och då fanns det ingen återvändo. Eftersom jag är lite snål, gick jag bort till Ytterby istället för att ta bussen. Det tog drygt 30min, vilket var en bra uppvärming. Först hade jag tänkt att jogga på bandet i ca 5-10 min men när jag väl var på bandet slutade det med 20 min. Det var första gången någonsin som jag inte höll på att dö av att jogga non stop! Det kändes som om jag kunde jogga hur länge som helst! En underbar känsla! Vanligtvis brukar jag få kramp i magen och kännas som om ben och knän ska gå sönder men inte idag. Love it! Sen lyfte jag skrot. BIIIIIIIIIFFF!!
Igår köpte jag Sims 3 drömjobb. Nöjd som ett litet barn, skulle jag installera spelet på datorn när det visar sig att jag måste ha Sims 3 installerat innan jag kan installera detta. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuug! Gick till Maxi efter träningen för att köpa det spelet, men då hade priset gått upp från 100 till 200-500kr!! Det var alltså inte menat att jag skulle bli en Sims-nörd *suck*
Säg inget som du kommer att ångra. Du vet aldrig när du får äta upp dina egna ord.

Haft en chill helg!

Denna helgen har varit väldigt bra för min plånbok. Har bara gjort åt drygt 200kr till skillnad från dom andra helgerna.

I lördags var jag på bio med Peela, Sara och två av deras småsyskon. Vi kollade på Rango och det jag kan säga om den är att den verkligen inte var barnvänlig men rolig var den! Speciellt när jag satt mellan två stycken som har lika sjuk humor som jag och det bästa av allt var att även dom pratade under filmen och till filmen, så jag behövde inte känns mig ensam!

Nu är det äntligen vår! Det firade jag och pappa med att röja i skogen och elda. Att vara ut och greja i trädgården är något som jag tycker om väldigt mycket. Blåbyxor, en av pappas arbetströjor, ett par slitna skor och en mössa på huvudet, är nog bland det bästa jag vet att ha på mig. Att få leriga händer och lite smuts under naglarna har jag inget emot, tvärtom! Det bästa av allt med att röja i skogen är att man får lunta! Jag <3 fire!!

Dags att hoppa in i duschen, sen blir det natten!

Haré!

Mystiskt!

Det här är mystiskt! Jag har ett stor blåmärke på mitt lår som jag inte har någon aning om hur det kom dit. Och nej jag var inte onykter när jag fick det.



Sen en annan sak. Det tar hur lång tid som helst för ett inlägg att läggas upp även fast jag har tryckt på publicera och kommentarerna lika så. Dagens teknik + Lina = förevigt ovänner!


Nu blir det natten!

En eftermiddag i Björkås

En eftermiddag i Björkås, hemma hos Mikaela, består av halalkorv och hemmagjord potatismos med paprikakrydda och lite Marabou mango. Myckte trevligt må jag då säga! Hon får ett poäng för matlagning, men ett minus för att hon vill ha en kanin hemma som typ hoppar runt. Mannen som jag kommer att bli i hemmet, är jag tvungen att redan nu slå näven i bordet och våga vägra kanin inomhus! DET ÄR INTE OKEJ! Men kvinnan som hon kommer att vara, så får ju hon städa upp efter den. Mohaha!
Efter en god middag, gick jag iväg till gymmet och körde överkropp. Ååååh biff!
Jag måste bara ta upp en sak! Vad är det med folk och deras KNARKNAGEL?! Det verkar vara inne igen, så funderar på att skaffa en sån jag med. Jäkla vad cooolt! Har man en lång nagel på lillfingret betyder det att man är rik. Jag hade velat se Bill Gates eller Ingvar Kamprad med en knarknagel, det hade varit grymt!
Haré!

Hanna Murr är min inre träningsröst!

Satan i gatan vad trött jag har varit i en vecka nu. Känns som om jag inte får sova ut riktigt. Kan kanske eventuellt ha med att jag har skaffat internet, men det är inget jag säger högt.
Har precis kommit hem från Ytterby, var och tränade på gymmet helt alone. Det är rätt gött att träna själv ibland, man får liksom rensa tankarna lite. Dock hade det varit lite skönt om jag hade haft någon som vrålade på mig, typ som Hanna Murr. Alltså hon har på något sjukt sätt lyckats att komma in i mitt huvud när jag tränar. Om jag så går, springer, boxas eller vad jag nu gör som är fysikt påfrestande, hör jag henne säga " Kom igen nu för faaan! Kämpa! Kämpa! Ge inte upp! Sluta vara en sån jävla pussy och gör en till situps!" Det sjukaste av allt är att det faktiskt hjälper mig. Hanna Murr är min inre träningsröst!
Till middag käkade jag såndär avokadoröra med vitlök. Man kan typ ha det till tacos och sånt. Ni vet vad det är men jag kan inte stava det, därför får ni nöja er med min helt otroligt bra förklaring! Iaf...Jag ska ge er ett liiiitet råd. ÄT INTE SÅNT SOM INNEHÅLLER MYCKET VITLÖK ELLER LÖK NÄR NI SKA TRÄNA! Jag luktade som en hel jävla vitlöksodling! Usch fy och blä!
Godnatt gott folk!

Kungälv/Göteborg!

Kärlek!

En awesome helg i MLD

Herre min skapare vilken bra helg jag har haft! I fredags var jag hemma hos M & M. Vi tittade på en väldigt sjuk film som hette I spit on your grave. Med tanken på att jag inte gillar skräck för 5 öre, var denna filmen alldeles för psykad för mig. Det ända som var lite plus med att det var girlpower i den, men t.om det gick över min gräns.

http://www.youtube.com/watch?v=2zU3U-9B3fE






Denna helgen har jag sett fram emot länge. Ekberg Trion var på Cookies n Beans! Alltså daaaaaaaaamn vad bra dom var! Jag tror att dom som satt runt mig störde sig lite smått på mig eftersom dom inte hade några trummor utan stampade takten, var jag ju tvungen att hjälpa dom. Det var nog inte jätte uppskattat, men jag kunde verkligen inte sitta still!  Ni som har sett hur jag dansar runt på gatorna när jag bara lyssnar på radion, ni kan ju tänka er hur jag är på konsert. Jag försökte sitta och digga som alla andra, men det funkade inte!
Om ni får chansen att se Cookies n Beans live, tveka inte att gå!!


Madde och Sandra


Här har man köpt en dyrare kamera men inte fan funkade det att ta några bra kort med den. Så fick fota med mobilen istället.

För att fortsätta en grymt bra kväll, gick jag till Wärs med ett par oldies. Det var Rockabilly kväll och om det är någon musik som får en att dansa så är det ju 50-tals musik. Alla var på toppen humör och alla dansar som folk istället för att hålla på att porra sig på dansgolvet. En riktigt toppen kväll!



Nu blir det natten. En ny arbetsvecka börjar imorgon och det är alltid lika kul!
Haré!

Fylla klädhyllan?

Hängslen
Fast svart
Sådär ja!

Olof Palme!

Dagen har varit givande. Jobb, möte, köpt pizza och nu sitter jag här framför datorn. Men det är skönt att det finns såna här dagar då jag inte gör någonting, bara sitter och tar det lugnt.

Jag längtar redan tills nästa helg för då ska systrarna Ekberg gå på Cookies n Beans. Inte för att det är någon favvo grupp men det ska bli kul att hitta på något med bara dom.

Har ni läst Metro idag? Första nyheten är att Tomas Ledin ska börja köra krogshow på Rondo från och med i september. Woohooo!

Den andra grejen var en artikel om Olof Palme. Tydligen har 130 personer erkänt mordet på honom. Seriöst! Om det går runt 130 personer på våra gator som erkänner att dom har mördat Sveriges största politiker, borde dom inte då åka in i fängelset för falska uppgifter och totalt hjärndödhet? Jag är inte speciellt insatt i Olof Palme men jag var bara tvungen att dela med mig av detta.

 

 

 


RSS 2.0