Håller tummarna!

Ååh vad härlig det är när jag kan slänga mig på soffan efter en städar/tvättdag. Nöjd!
Igår hyrde jag 3 filmer. The black swan, Love and other drogs och Irene Huss Det lömska nätet. Först såg jag the black swan och den var rätt bra men jag mår verkligen inte bra när jag har sett såna filmer. Jag orkar inte riktigt förklara vad den handlar om förutom att det är en psykfilm men jag tycker ni bör se den. För att må lite bättre innan jag skulle gå och lägga mig, kollade jag på Love and other drogs och den var också bra. Jag tyckte Anna Hathaways roll i filmen. Det klär henne att spela kaxig men ändå en charmig kvinna.

På lördag är det dags för att hoppa fallskärm!!! Jag är inte speciellt nervös än men jag håller verkligen tummarna för att det ska bli fint väder. Annars är det ju bara att boka ny tid men som sagt, jag hoppas att det blir av på lördag!

Imorgon börjar jag på mitt nya vik som jag har t.om dec. Börjar inte förens 8.45 för jag ska jobba till 17, så lite sovmorgon får jag. Gööööttt!

Irene Huss ropar på mig nu!

Haré!


Blodsmak i munnen!

Sitter återigen och väntar på att The Big Boss ska hämta mig så vi kan åka till Fontin. Det börjar ge resultat nu efter att ha tränat kondition i ett tag. Nu orkar jag jogga iaf 2km utan att känna blodsmaken i munnen och ha flimmer framför ögonen. Mitt nästa mål är att ta 5km längan och den har mördarbackar på slutet. Urk! Men jag måste klara det för att visa The Big Boss att jag har bättre kondis än en 46 årig gubbe!

Igår såg jag "The Notebook". Jag tyckte den var väldigt bra, men jag grät inga floder som många säger att dom gör när dom ser den. Hade jag haft pms så hade jag säkert blivit helt uttorkad, men just igår kunde inte ens en liten tår klämas fram.  


Hmm undra vad jag ska laga för mat idag?? Blir ett dyk ner i kylen för att se vad som finns.

Haré!


Skogsmulle!

Lördagen hade inte så mycket att erbjuda för jag var helt slö efter fredagen. Gick upp vid 11, la mig i soffan fram till 16 då jag och pappa åkte till Fontin. Efter det la jag mig på soffan igen. En riktigt slappdag men det passade mig perfekt.

Har varit ute i skogen och plockat svamp idag. Jäklar var mycket svamp det fanns!! Det var så mycket att jag inte orka plocka mer. Fick nästan två hela svampkorgar fulla och vi hade lätt kunnat få ihop mer än så.
Roffe!
När jag tog dessa bilder ångrade jag att jag inte hade med mig systemkameran, men efter att ha badat i en gömde bäck, är jag rätt tacksam för att jag inte hade med mig den.

Råkade hamna på Hemmakväll förut och råkade se två filmer som jag ville ha och som jag råkade köpa. Så nu blir det filmkväll!


Harë!

Timbuktu och Hoffmaestro!

Hooooooooffmaestro!!!! Igår spelade dom och Timbuktu på Trädgårdsföreningen och jag var där! Ångrar inte en sekund att jag gick för jäklar var bra det var! Eller Timbuktu var väl inte jättebra men Hoff räddade allt när dom gick upp på scenen.
Sök på Hoffmaestro - Skankin Rave. En riktigt bra låt, men har du dålig kondis bör du inte lyssna, för man kan inte stå still när man lyssnar på den!

Efter spelningen drog jag, Linda och Elisa vidare till krogen. Först hade vi tänkt att vi skulle till Parklane, men där var åldersgränsen 22. Det är en sak jag inte fattar. Först är det 18 på korgen, sen när man väl fyller 18, ändrar dom till 20. Och när man blir 20, höjer dom till 20+! Gött irriterande! Men vi hamnade till slut på Gretas men alla var gött sega, så Elisa och Linda åkte hem vid 2 och jag kom hem vid halv 4 för att jag hade tittat fel på busstiderna. Smart där!

Juste ja! I torsdags fick jag fixat håret. Det var på tiden kan jag säga! Så nu är jag korthårig igen och ganska mörk. Det ser jäkligt bra ut om jag får säga det själv! Får se om jag lägger upp någon bild eller så ser ni det när vi ses.


Ska ner och handla lite frukost och sen får jag se vad denna lördagen har att erbjuda.

Haré!


Mys!

När jag vakande idag, ville jag inte alls gå och jobba. Jag var på riktigt pisshumör och gött seg i huvudet. Men som tur var vände det sig efter nästan halva dagen på jobbet med hjälp av goa arbetskompisar som får mig att tänka på annat.
Direkt efter jobbet, tog jag och the big boss en joggningstur i Fontin och sen kom bästaste Jessica hem till mig. Mys!

Helgen som var spenderade jag uppe i Mellerud där det var kräftskiva. Kräftskiva säger allt kanske, men jäklar var roligt jag hade! Kvällen började hemma hos mamma, sen hamnade jag i en bil påväg till Uddevalla, men hamnade i Mellerud igen på en krog och till sist hamnande jag och en kompis på efterfest hos två killar som bjöd på Ouzo, taziki och korv. Herre vilken kväll och natt! Vid 4.30 var det dags att kasta in handduken och det var nog lika bra det!Det blev inte mycket sagt
den da'n du gick
Inga hårda ord
Det blev aldrig någon scen
bara ett kort farväl
En kyss där vi stod
Vi kunde glömt allting
just då
Jag kunde sagt
älskling bli kvar
Du kunde frågat mej igen
Men du gick din väg
Jag stängde min dörr
Det är klart jag kommer sakna dej

Frustrerad!

Jag blir fruktansvärt frustrerad när jag tänker på hur vissa föräldrar beter sig! Har du inga barn, kan du leva ditt liv hur fan du vill. Du kan supa, knarka, vara krimenell, rent av slänga bort ditt liv hur mycket du vill. Men har du satt ett barn till världen har du skyldighet att lägga ner allt sånt för att skydda ditt barn. Det spelar ingen roll om du är världens bästa mamma eller pappa under dom dagarna barnet är hos du, barnet tar skada ändå om du håller på med massa skit. Tro inte att ditt barn inte hör och ser det du döljer, barnet vet och förstår mer än du tror.
Skaffa inte barn om du inte är redo att växa upp och ta ditt ansvar som förälder!Fjärilar i magen!

Presentkortet till fallskärmshoppningen är köpt, alla uppgifter är ifyllda och nu ska jag bara vänta till kl 18 för att ringa till dom och fråga lite om hoppet. Det jag vill veta är om det skulle vara så att det blir dåligt väder, ställer dom in hoppet då och fall det är så, får jag tillbaka pengarna eller får jag boka en ny tid. Det logiska är att jag får boka ny tid, men jag vill hellre veta säkert än att bli av med över 4000kr.
Jag vill göra det snart som möjligt så har jag bokat en tid den 3/9 kl 10.30. Allt kommer att filmas och fotograferas så jag har bild/filmbevis på att jag faktiskt har gjort det!
Rockstar babe!

Jag har återigen funnit mitt intresse för att spela gitarr. Det startade igen nu efter att jag har fått hålla i musikstunden på jobbet och övat upp mina tidigare kunskaper, men känner att det är dags att bli bättre på att rocka loss!

Denna kostar runt 1000 kr och det tycker jag är ett rimligt pris. Jag behöver inte ha värsta dyra när intresset går upp och ner.
Jag vet inte om ackord och sånt säger er speciellt mycket, men mitt första mål är att fixa ett F. Det är inte speciellt svårt egentligen men jag når inte på en vanlig gitarr,därför måste jag skaffa mig en med smalare hals. Ett annat mål är att jag ska lära mig att "plocka strängar". Det kommer ta ett tag att lära sig det, men skam den som ger sig!

RSS 2.0