Braaaa där!!

Jävlar vad arg jag blir!! Byxorna som jag köpte från Hollywood passade inte! Mina kvinnliga former gjorde att jag inte fick upp dom över ruuumphaaan eller ja låren. Doooh! Jag vet inte ens om det går att skicka tillbaka dom. Bra där...! Så om det är någon som vill köpa ett par fox är det bara att säga till.
Köpte dom för 270, säljer dom för 200.
Jag funderade precis på vad jag gjorde förra året på nyår. Kom på att jag var i Mellerud och skulle festa, men så blev det icke. Tror det slutade med att jag satt hemma med mamma och co.
Jag kommer ihåg konstiga saker från det nyåret. Tex att Daniel, en gammal klasskompis, var den första som ringde mig 2011. Första smset var från en person som jag kom överens med att detta året skulle vi försöka vara vuxna och vara vänner istället för ovänner. Det gick inte jättebra! Det slutade med att vi inte har någon kontakt överhuvudtaget. Haha lite funny!  Första kramen var från Mamsen! Det var väl typ det jag kommer ihåg. Sen bitte allt svart!
Iår ska jag fira nyår med en kollega som jag egentligen inte känner så jätte väl, men det ska bli roligt! Vi ska in till stan till några kompisar till henne och sen ska vi antagligen gå ut och dansa. Vi lär ju inte vara ensamna på dansgolven iaf.
Haré gött fiii fan och ta det lugnt med alkohol eller vad ni nu festar till med!

Slutet är nära!

På lördag är det sista dagen på detta året. Shit vad fort det har gått, men med handen på hjärtat kan jag säga att 2011 har varit det bästa året i mitt liv än så länge. Det kommer att vara svårt att få ett bättre år än detta.

Under året har jag känslomässigt svävat bland dom finaste molnen, men även varit i några av dom mörkaste dalar. Jag har varit på festival, flera olika spelningar, hoppat fallskärm, fyllt 20, börjat boxning och flyttat helt och hållet till Kungälv. Jag är grymt nöjd över 2011!

Jag brukar inte ha några nyårslöften, men detta året ska jag faktiskt ha det. 2012 och framåt ska jag ta vara på mina vänner och bekanta. Det var längesen jag insåg att jag inte vårdar relationer så bra, men jag ska försöka bli bättre på detta.


Januari 2011- Bodde hos pappa och allt handlade om ved och träning.


Februari 2011 - Tror det var i feb som jag sa upp min lägenhet...


Mars 2011 - Ved, ved och åter VED!!!


April 2011 - Bodde i Guldheden under 1 månad.


Maj 2011 - 20 åååår!! Bästa födelsedagen!


Juni 2011 - Flyttade in i andrahanden! En fantastisk månad!!


Juli 2011 - Peace and Love festivalen.
Augusti 2011 - Köpte min fina röda gitarr och var på Hoffmaestro!
September 2011 - Hoppade fallskärm!
Oktober 2011 - Det går bra nu! Började på boxningsklubben.
November 2011 - Var på "Queen".
December 2011 - Min Leilamånad! Misslyckades med muffinsen, men kolan blev förbannat god! Var på Tomas Ledin med Pia.
Sådär, det var en snabb genomgång av mitt kära 2011, ett år att minnas!!

Avgudar verkligen bilderna jag tar med mobilen, NOT! Men såhär ser håret ut iaf. Som vanligt ser det bättre ut irl.
Tack alla som har varit med mig iår!!
Puss och kaaaaakaa!

Fruktansvärt dumt!

Det är fruktansvärt dumt att vara sjuk! För det första förlorar jag inte bara pengar för att jag inte jobbar, utan jag förlorar pengar för jag ligger i soffan och har klickat hem mitt första klädesplagg via nätet. Detta är inte bra! Men lite smått nöjd är jag för jag hittade ett par skit snygga jeans som kostade 700 men var på rea så nu fick jag dom för 319kr med frakt. Niiice! Jag kan nog vänja mig med att shoppa på nätet om jag fyndar såhär bra.

Julen för min del har varit väldigt lugn. Det var egentligen mammas jul, men jag bestämde mig för att fira den hemma hos pappa istället. Jag fick en del fina presenter som jag kommer ha användning för. Fick ett presentkort på mmsports där jag ska köpa ett par boxningshandskar. Det blir niiice!

Jag har även lagt upp ett träningsschema som jag ska försöka att börja med i januari eller när förkylningen har försvunnit. Nu kan jag inte lägga upp den här på bloggen av någon anledning, men tanken är att jag ska börja ta en promenad på 30 min innan frukost 3 ggr i veckan, 3 boxningsträningar och Fontin eller simning 2ggr i veckan. Det är så tanken är tänkt iaf och jag ska verkligen försöka med detta oxå! Jag har större chans att vinna en match fall jag har bättre kondition än motståndaren. Det är bara att ligga i!


Hoppas alla har haft en bra jul och ni får ha en god fortsättning!

Leila bakar hemma hos mig!

Nej kan inte. Jag gjorde ett försök igår att köra lite Leila hemma hos mig men det gick inte jättebra.

 
Choklad muffins med vitchoklad. Jag förväntade mig att dom skulle bli lika goda som såna man köper på café men det blev dom icke. Det var nog förväntningarna som gjorde att dom inte blev så goda annars det inga större fel på dom.

Imorgon är det dags för klippning. Jag klippte mig senast i augusti så det är verkligen dags nu! Jag hade egentligen velat spara ut lite mer så jag kan ändra lite på frisyren, men jag får panik av att ha hår framför ögonen och jag måste ju vara fin (are) till jul och nyår.
Tanken är något åt denna stilen. Fortfarande längre i mitten, men inte så markant på sidorna som jag hade innan. Vi får ser hur det blir, kortare blir det iaf vilket som.

Melissa Horn

Jag känner inte igen mig
Det här är inte jag
Jag tar allting så enkelt
Har förträngt hur det var
Tillbaks i gamla vanor
När du hörde av dig igen
Och jag ställer inte frågan
"Vad ville du egentligen"

Du är nog den
Som jag borde vara hos
Du är nog den
Som jag borde vara hos

Skyller inte ifrån mig
Men du märkte ingenting
Du behövde någon större
Och jag behövde något att längta till
För jag försvinner ibland
Och alla frågar vad jag tänker på
Men jag kan inte berätta
För man får inte tänka så

Men du är nog den
Som jag borde vara hos
Men du är nog den
Som jag borde vara hos

Klockan är sent
Det finns ingen tid, för dig
Jag lever mitt liv nu
Med någon som älskar mig

Men du är nog den
Som jag borde vara hos
Ja, du är nog den
Som jag borde vara hos
Du är nog den
Som jag borde vara hos
Du är nog den
Som jag borde vara hos
Du är nog den....


Live musik är den bästa musiken!!

Det var inte alls tänkt att jag skulle på Tomas Ledin igår men helt plötsligt satt jag där i publiken och nästan dunkade sönder golvet med foten. Två av mina kollegor skulle ha gått på honom, men så blev en av dom sjuk och då fick jag frågan om jag ville med. Klart jag inte tackade nej till Tomas!!
Jag såg honom första gången när jag och Emma var i Arvika 2009. Han var grymt bra då, så det var kul att se honom igen.

Förra veckan fick jag även reda på att jag ska på Bruce Springsteen i sommar. Daaaaamn vad jag längtar!!! Han tillhör inte bland dom top 3 men jag ser verkligen framemot att få se honom. Han har trots allt lyckast paja Ullevi en gång på grund av pådraget.

Det verkar inte speciellt ljus ut med lägenheten i Bohus. Jag hängde inte riktigt med på vad han sa, men han har tydligen hyrt ut den till någon annan. Men jag vet inte hur länge den personen skulle ha den, så det är bara att vänta och se vad som händer. Snorre!!Ikväll blir det fredagsmys med me, myself and I. Linas hemmagjorda pizza serveras här hemma. Det blir göööött det!

Ha en trevlig helg mina medmänniskor!

Ensamhet!

Under den senaste veckan har jag funderat en del angående att vara ensam och vad det innebär. Jag tycker inte att man kan säga att man är ensam för är det egentligen inte. Jag kan köpa det fall man skulle vara den enda människan i världen, men annars tycker jag inte man kan säga att man är ensam. Jag tror det är ett val, man väljer att vara ensam. Ni förstår säkert vad jag menar...Hoppas jag iaf.
Jag tror att fall man känner sig ensam och känner behovet att vilja prata eller umgås, så fixar man det på ett eller annat sätt. Viljan är starkare än något annat. Jag tror inte på att man är för blyg, utan att viljan inte är stark nog att ge sig själv en spark i röven och skaffa sig ett socialtnätverk.
Det räcker med att jag ser hur jag själv är. Behovet hos mig att umgås med människor är inte speciellt stort, inte efter jobbet iaf. Det räcker med det sociala jag får där och när jag kommer hem vill jag bara vara. Sen får jag ju det sociala under träningarna men där bestämmer jag själv hur mycket jag vill "umgås" med dom andra. Jag trivs med att göra saker själv, men är det någon gång som jag känner att nu vill jag ha med någon här, så fixar jag det. Det är sällan jag hoppar att göra saker bara för jag är själv, tvärtom skulle jag vilja säga.


Det jag vill säga med detta är att du är aldrig ensam, det är bara du som gör dig ensam!Haré!


RSS 2.0