INTERNET!!

Jag har äntligen fått tummen ur röven och skaffat mig ett eget internet! Yeeeah babe! Detta betyder att jag här med heter Lina Datanörd Ekberg. Heeeej allesammans!
Allt har varit super bra den sista tiden. Jag är nu skriven i Kungälv, lägenheten i Mellerud är gone och jag har fått förlängt till sista augusti, en 100% tjänst. Kan säga att jag är gaaaanska glad! Det känns så sjukt bra att veta att jag har säkert jobb i 6månader och 4 veckors semester på det. LOVELY! Men upptagen kvinna som jag är, har jag redan funderat ut vad jag ska göra. P&L är ju något jag jätte gärna vill åka på, så där försvinner en vecka. Sen funderar jag på att åka till Norge och jobba där 2 veckor och den sista veckan ska jag bära ved. Woohooo!
Nu när jag vet att jag har jobb, kan jag slappna av lite när det kommer till ekonomin. Jag kan köpa det jag vill ha med en gång istället för att vänta flera månader. Jag kan börja sponsra med grejer istället för att vara den som inte bidrar med något. För första gången kunde jag spendera lite pengar på presenter till tex mamma utan att känna panik över att jag inte skulle ha några pengar kvar. Känns så sjukt skönt!
Har köpt in mina vårskor nu oxå. Två par på skopunkten. Me liiiiike!
Haré!

Vem har tagit min kexchoklad?! Vem har tagit min godbit?!

Vilken helg! Det är väldigt sällan jag är rastlös på helgerna och det var ingen skillnad på denna. I fredags direkt efter jobbet åkte jag och Kicki till F&S och körde ett medel pass. Riktigt skönt! Som vanligt på fredagar är jag inte vaken längre än till 22, men nu slog jag rekordet! Kl 21 somnade jag framför tv. Mycket duktigt! Alltså hände det inte något spänande den fredagen.
I tisdags skickade Mikaela, aka Peela eller Blomman, ett mess till mig och frågade vad jag skulle göra på helgen. Jag hade tänkt att åka upp till Mellerud, men jag ville hellre hänga Mikaela på festligheter. Så igår åkte jag till Ytterby och efter det åkte vi till Kode. Jag ska föklara lite hur Kode är för er som inte vet. Kode är en by (?) där det finns en mack, en mataffär och en grill. Mikaela berättade att en gång i tiden hade det faktiskt funnits en bank där, men dock var den nerlagd nu. Sen vet jag faktiskt inte om det finns något mer där? Men det var rätt mysigt, men dött. Det var en kort förklaring på Kode!
Mikaela och jag var gött taggade, dock var inte dom andra lika taggade men jag tyckte det var roligt ändå. Vi spelade Just dance 2 på Wii och jag säger det, har ni inte provat på de spelet så gör det!!! Det är ungefär som singstar, fast man ska dansa. Jag var sååå nära att spöa Mikaela i det, men hon är tydligen en mästare på alla jävla Wii spel!  Men jag tänker inte ge upp, jag ska slå dig!! Mohahaha!
Något som är bra är att det finns TAXI i denna delen av Sverige. För efter ett tag ville vi in till Kungälv men det var ingen som hade busskort och bussarna gick inte när vi ville, så det var bara att ringa taxi. Det kostade 300, vilket var rätt billigt ändå. Vi hamnade tillslut på Krogen, stället heter så. Där inne dansade vi loss och gjorde nar av alla tjejer som skulle hålla på att porra sig på dansgolvet.
Skit rolig kväll!

Pappa skulle vara rolig imorse. Han kommer in och säger: "Lina, klockan är 11 nu" Jag somnade vid 4 men tänkte att jag ville ju inte sova bort hela dagen så jag går upp och tar på mig kläder, kollar sen på klockan och inser att den inte ens har blivit 9! Han är funny han! Käkade lite frukost och somnade sen igen så det gick ingen nöd på mig egentligen. Funderar på att börja skriva upp alla saker den karl grejar med för han kan vara riktigt rolig ibland, även om jag inte tycker det just för stunden. Som i fredags: Pappa om Frank Andersson: Han är född 56. Jag: jaha och när är jag född då? *tystnad uppstår* Jag: vad fan!! Du vet när han är född, men inte när jag är född !! Pappa: Ja men du har inte vm-guld i brottning! Lite funny är han faktiskt!

Haft en mysdag idag. Varit ute och burit ved, grillat korv och njutit av det fina vädret.



Papi!





Godnatt!
Haré!


Två deppiga Jessicor + en glad Lina + 3kg godis = LÖRDAG!

Vad hade min helg att erbjuda?  I fredags blev det god mat och tv tillsammans med The Big Boss och Kicki. Jag hade köpt några cider och jag fick knappt i mig hälften av en och det har jag blivit mobbad för hela helgen! Ibland känner jag för att sega och då SEGAR jag verkligen.

Tycker om att ha riktiga hemmakvällar, då jag somnar i fåtöljen runt 22-23 och sover fram till 9-10 dagen efter. Det är heelt okej! Dock är det inte speciellt rockigt att vara så pensionärs aktig varje helg. I lördags blev jag hämtade av två av Göteborgs deppigaste kvinnor, My sis Jessica och Jessica.  Jag fick vara deras light in the dark under lördagen och det gick ganska bra faktiskt. Vi åkte till Eriksberg och köpte Sushi som vi tog med oss hem. Käkade Sushi och pratade om förhållande och allt som har med det att göra. Hur långt ska det gå innan vi tröttnar på att vara dörrmattor? Varför kan vi inte bara gå vidare?  Det var hundra frågor som ingen av oss kunde ge ett bra svar på, men dom måste ändå ställas. Vi beslöt oss för att åka och hyra film och köpa lite godis. Mjooo LITE godis kan man ju säga att det blev, sammanlagt 150kr och runt 1kg per man. Min mage känns inte riktigt okej efter 24h tillsammans med Jessicorna! Men vad gör man då? Jo går på ett medel pass på Friskis och Svettis för dämpa den ångesten. Medel är lagom, man vill inte spy men ibland kan lite blodsmak komma smygandes. Helt okej tränings pass!  Jag kan bli lite små sur för att 60 åringar har bättre kondis än vad en 20 åring har, men fan vilken power till dom! Jag hoppas jag också blir en gammal tant som kan kicka små ungars ass på träningen


Den första i den nedersta raden är så in i hela fridens namn god och den med jätteräka och så finns det en med avokado oxå. Muuuuuuuuuums! Soppan man får innan är jätte god oxå. Sushi börjar bli en favorit!


Något jag har tänkt på under denna helgen, är att man aldrig kan få tillbaka det som var i början av en relation. Början är oftast bra och det är det man fastnar på när man inte kan släppa en person. Man vill så gärna att det ska bli som det var i början, att man blir blind och tänker helt ologiskt.
Det jag vill ha sagt är att kärlek är helt underbart, tills den dagen då du får en fet smäll rätt i ansiktet av svek eller liknande.


Nu ska jag vara positiv. Jag tycker att min helg har varit riktigt bra! Precis en sån helg jag behövde. Känner mig nöjd när jag nu ska gå och lägga mig för att vara utvilad inför en ny arbetsvecka.

God natt!

Haré!


Ny hjärna är under uppbyggnad!

Jag har funderat en del på det här med träning. Det jag har kommit framtill är att det är helt meningslöst att träna och äta nyttigt, när jag inte ändrar det som är det största hindret. Jag talar förstås om min kära vän Hjärnan. Vi har känt varandra i snart 20 år men ändå kommer vi inte riktigt överens.  Därför ska jag nu påbörja ”uppbyggnaden på min nya hjärna”. Jag har redan börjat lite smått och det jag har gjort är detta: Varje dag när jag vid något tillfälle tittar mig själv i spegeln, säger jag något jag tycker om mig själv.  Det behöver inte vara världen grej, det räcker med att tänka ”Idag ser mitt hår jävligt bra ut”.

Själva grejen med denna ”uppbyggnaden” handlar om att ändra mitt tänkande överlags. Sluta vara negativ och sluta lägga min energi på massa onödiga saker. Jag skulle vilja vara sådär äckligt positiv person ibland. En sån som ser något positivt i ALLT ”Samtidigt som jag fick reda på att min man hade varit otrogen mot mig, råkade jag köra över grannens hund som dom köpte igår. Men shit happens! Nu slipper jag laga mat till två och vilken tur att grannen hade försäkrat hunden så det är bara för dom att hämta ut en ny på posten inom en vecka. KANON!”
Det är mitt mål att bli sån!


Med mina öron fyllda av ljuv musik av ingen annan än Tina Turner, säger jag godnatt!

Haré!


Utstrålar inte jag extremt mycket kvinna?!

Jag har letat efter en parfym som inte luktar för mycket tjej och inte för starkt och idag hittade jag den! Var inne på Jeanettes och fick hjälp av världens underbaraste kvinna! Gissar på att hon är runt närmare 60 och är liksom med i svängarna. Jag tror hon ser att jag verkligen inte hör hemma i en sminkaffär, för varje gång jag har kommit dit och sett helt förvirrad ut, har hon kommit och lagt en vänlig hand på min axel och hjälp mig. Jag började att förklara att jag inte ville ha en typisk tjej parfym och hon säger bara: "Nej jag förstod nästan det. Det var därför jag stannade vid dessa som är mer av den sportiga typen" Men vadå?? Utstrålar inte jag extremt mycket kvinna?? Det trodde jag! Dooh! Det slutade med att jag kom därirfrån med en parfym som heter Mexx fly high. Mumma!

Och DÄR kom min fundering för dagen. Alltså hur många lukter har man på sig egentligen? Om jag tänker på mig själv, ser det ut såhär:
* Duschtvål - Dove
* Shampoo - Head and Shoulders
* Kräm - Dove, den gröna
* Deo
* ev parfym
* Tvättmedlet
Alltså det är liksom 6 olika lukter! Inte konstigt att man luktar skit ibland med den mixen.


Idag fick Kicki något flipp (ett bra flipp). När jag hade slutat jobbet fick jag reda på att jag skulle på Afro dans! Det var inte riktigt my cup of tea men var rätt roligt ändå. Skaka ruuuuuuuumphaaaa! Hoppas på att jag kommer ha träningsvärk imorgon! Det finns Box där oxå, så det måste jag prova på nu när jag har köpt ett 10-kort.

Familjen Slim började ju med att köra med Ponits, men sen bytte vi och nu kör vi inga kolhydrater. Eller jag äter det ibland men då äter jag mindre kolhydrater än vad jag gjorde innan. Vet inte hur bra det är egentligen men det märker jag.


Men nu är det dags att avsluta.

Haré!


Mitt namn är borta!

I helgen blev vi äntligen klara med min lägenhet! Nu är det bara förådet i källaren kvar, men det tar vi i slutet av denna månaden. När jag drog bort mitt namn från dörren, fick jag en sån där filmflash i huvudet. Ni vet en såndär när man hör en deppig låt i backgrunden och det kommer massa tillbakablickar på den tiden som har varit. Buhu!
Men Mellerud är nu ett avslutat kapitel och jag är från och med idag skriven i Kungälv, c/o The Bigg boss.

För någon dag sen hade jag en skit bra fundering som jag hade tänkt att dela med mig av, men nu när jag ska göra det kommer jag inte på vad det var!! Så jäkla störande, för den var grym! Får återkomma med detta.

Det jag vill dela med mig av idag är några riktiga oldies låtar. 

Breakfast in America - Supertramp

Don´t know much about love - Hanne Boel  

Jump (For my love) - The Pointer Sisters

Your love - The Outfield


Idag jobbade jag fram till 17, för det var möte. När jag sitter på möten, känns det som om jag inte alls vet vad dom snackar om. Det kommer jämt upp något nytt som jag inte hade någon aning om att jag skulle veta om. Jag blir ibland chockad över hur mycket en personal ska ha hand om. Det är inte "bara" att ta hand om AT, utan det är femtonhundra andra saker som ska göras under dagen oxå! Power till dom som lyckas få gjort allt!



Det vackraste kortet som någonsin har tagits på mig och jag ser en likhet med denna snubben




Sådär ja, det var det jag hade!

Haaaaaaaaré!


RSS 2.0