Löööördag!

Även om jag aldrig säger det, har studerna med pappa en väldigt stor betydelse för mig. Han är en av mina förebilder och jag ser upp till honom även om jag inte tycker att allt han säger och gör är rätt. Han får mig att kämpa hårdare för saker jag vill och han får ner mig på jorden när jag blir för blåögd.

Igår var det Vikingamarkand här i stan, men jag kom rätt sent så nästan alla stånd hade packat ihop. Dock fick jag köpte två tavlor i 3D i sista sekunden.





Efter det åkte jag och pappa upp till Fontin och tog en joggtur. Kicki är på Koster, så jag följde med pappa hem och hade en konsertkväll med Mike Oldfield och Eagels.

Idag kl 8 åkte vi iväg och letade svamp, men det var inte att hurra för. Efter det har jag bara slappat och nu på kvällen har jag käkat på Tai Lee med Pappa. Ska ev ut i stan senare ikväll/natt, annars ligger jag hemma och kollar på film. Mitt nya beroende/ min nya bästa kompis har blivit Hemmakväll. Massor av filmer och tvserie boxar som bara skriker mitt namn och jag kan inte låta bli att köpa eller hyra några när jag är där inne. Denna gången fick jag med mig Sex and the city, ettan och tvåan, och Karate kid boxen. Den måste man ju bara ha!!


Nej men nu ska jag lägga mig i soffan och nörda!
Ha det gott allesammans

Doooh!

Vart tar dagarna vägen?! Tyckte det precis var helg, fast inte är jag ledsen för att det är helg igen men tycker bara veckorna går så fort.
Idag var det ganska rörig på jobbet, Jag cyklade först till ena jobbet, där en personal möter mig i dörren och säger att jag ska till den andra jobbet. På väg dit, ringer samma person och säger att jag måste cykla tillbaka för en personal hade blivit sjuk, så det var bara att göra det. Sen när jag hade varit där i nästan 1h, blir en annan sjuk, så då blir jag tvungen att cykla till det andra jobbet igen! Och där spenderade jag min dag. Tur att man är flexibel och trivs på alla arbetsplatser! Och sen fick jag ju gratis motion på arbetstid, det är inte dumt!

Insåg precis att min lampa på toan har gått sönder och jag har ingen aning om hur man gör en felanmälan. Man måste göra den på nätet och jag förstår inte sånt...Dooooh! Och just i denna stund, såg jag precis att jag hade en rätt snygg granne på detta oxå. Liiife is goooooood!

HA DET GÖTT!


Sudda bort bad minded tjommar!

Har precis kommit hem från gymmet och håller på att koka ägg. Idag var jag inte alls lika taggad på att träna men fick tränat 1h ändå i lugn tempo. Om det blir som det är planerat, ska jag och pappa till Fontin imorgon efter jobbet. Kondition är inte det roligaste att träna när man flåsar som en stor fet flodhäst! Men åt andra sidan är det ju därför man är ute och joggar så man slipper det.

Imorgon rullar pengarna in som dom ska and i LOOOOVE it! Vet inte vad jag ska göra förutom att betala räkningarna. Jo juste det! Det vet jag ju visst! Jag måste försöka köpa ett prisentkort till fallskärmshoppningen, så jag kan boka tid någon jäkla gång! Jag har tänkt att göra det i mitten eller slutet på augusti och man behöver inte boka plats förens 1-2dagar innan så då hinner jag kolla vädret och lite sånt innan. Detta kommer bli kanon, om jag nu får tummen ur! 


 


Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar.



Haré!


Till punkt och pricka!

Jag vet, jag vet, jag veeeeet att jag inte ska lägga ner energi på människor som är totalt körda i huvudet, men jag kan inte låta bli att bli irriterad! Det är kanske en sån dag idag att jag stör mig på det lilla minsta folk säger eller gör.
För det första var det en gubbe på tv som var kristen, enligt han själv, som satt och diskuterade att en riktig kristen skulle följa bibeln till punkt och pricka. MEN han kunde inte förstå hur kyrkor kunde gå med på att viga homosexuella par. Denna frågan kommer aldrig att sluta diskuteras och det kan jag förstå för det kommer alltid finnas människor som inte accepterar andra som inte är lik dom själva. Men just detta med att homosexuella inte ska få gifta sig, kan jag inte riktig förstå hur folk tänker. Det är ju inte dom som ska leva ihop med en med samma kön. Visst, Gud skapade inte Eva och Eva eller Adam och Adam, men han skapade kärlek och det är väl det som är det viktigaste...Eller?

För den andra har jag inget annat att ta upp och för det tredje säger jag godnatt!

GODNATT!




Så många frågor utan svar!

Jag har en riktig egohelg och det är rätt gött faktiskt. Igår skulle jag och pappa upp till Fontin för att jogga men det bidde inte så. Istället gick jag ner till Hemmakväll och hyrde 3 filmer, En blomma i Afrikas öknen, Pound Hound och Harry Potter and the deathly hallows. Den bästa var självklart En blomma i Afrikas öknen. Alltså daaaaamn vad bra den var!! Och jag kan säga såhär att kvinnan som hade huvudrollen, är en av dom vackraste människorna jag har sett på film!


Jag måste bara säga att jag avgudar människor som ringer till mig och frågar vem jag är, när det är dom som har ringt mig. Varför ringa ett nummer som du inte vet vem det är till och fråga vem det är om du inte vill något? Jag har fått två samtal den senaste veckan av både okända och "kända" personer. Den första vet jag inte om personen i frågan hade fått en hel puckfabrik i huvudet eller bara en stund av black out för den personen vet mycket väl vem jag är och ändå ringer och ställer en sån dum fråga.
Den andra, som var helt okänd för mig, ringde i förrgår och svamlade något om att jag och han skulle ha suttit ute på en krog mitt i veckan och pratat skit om en person som jag knappt känner. Försökte förklara att jag inte hade något som helst med det att göra, och tillslut så tror jag att han förstod att han hade ringt till fel person.

Alla skriver mycket om Norge och om det som har hänt. Det enda jag kan säga är att det är fruktansvärt jävla fuck up att detta har hänt, men tyvärr tror jag och många andra att detta är bara början på vad som kommer hända i Norden. 23/7 är ett datum som dom flesta kommer att komma ihåg.
Vila i Frid

Ju mer dom spottar!

Återigen ska jag börja träna. Det blev ett långt uppehåll på några månader så det måste ta tag i detta igen. Varje gång jag börjar det "nyttiga" livet, börjar jag oftast på en måndag och kör stenhårt med en gång. Jag kan säga till alla andra att man ska ta det lungt i början med att träna 2-3 gånger i veckan, men jag lyssnar sällan på det jag själv säger.
I måndags tog jag en motionsrunda på 5.4km och igår körde jag 1.30h på gymmet. Jag vet att man inte orkar hålla på hela veckan, men det går inte att sluta när jag väl har börjat. Jag hamnar lätt i ett tänk där träning hamnar i centrum. Lyfter jag något på jobbet, tänker jag att nu får den och den muskeln arbeta.
Jag gillar att träna för att känna den känslan av att kroppen är helt slutkörd och hjärnan har fokus på en sak istället för 50000 andra saker. Sen ska jag inte stoppa under stolen med att kroppen ser bättre ut oxå och det kan jag tycka är snyggt till en viss gräns. Så det är väl lite olika saker triggar mig till att träna.


Kapten Röds nya album, Fläcken som aldrig går bort, är fruktansvärt bra!! Lyssna på den och ni kommer att bli förälskade!

Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag att blomma


Livet är fylld med underbara människor!

Jag måste bara säga att jag har sjukt underbara människor omkrig mig! Jag har en underbar familj som ställer upp till 100% om något skulle hända, det vet jag nu. Inte för att jag tvivlade på det förut, men när man får det bekräftat har man lättare att tro på det. Även vänner/kollegor som ställer upp om det skulle vara något. Jag känner mig så fruktansvärt trygg där jag befinner mig just nu och det känns underbart!
Efter en grej som hände för någon vecka sen, har jag kommit min familj närmare och det känns som en tyngd har lyft från mina axlar. Det är konstig att något jobbigt måste hända för att man ska börja se saker på ett annat sätt eller att en relation ska förändras.

Idag fick jag ett sms där det stod att dom stängde av mitt abonnemang. Så från och med idag tills onsdag-torsdag har jag ingen kontakt med omvärlden. Detta kommer bli dom svåraste dagarna i mitt liv och jag vet inte riktigt hur jag ska överleva. Som tur är finns facebook!!

Just nu väntar jag på att tvätten ska bli klar och sen ska jag över till Karro som bjuder på mat. Riktigt niiiice! Tötta på henne!


Har man bara en i tanken, spelar inte ingen roll hur många miljoner fiskar det finns i havet.


Peace out yao!



Frid

Semestern är över!

Jag har påbörjat minst tre inlägg men har inte fått tummen ur att skriva klart dom.
Nu är semestern slut, eller ja det slutade förra veckan så imorgon börjar jag på min andra arbetsvecka. Förra veckan fick jag reda på att jag fick förlängt till sista december! Känns riktigt skönt att jag slipper oroa mig några månader till.

Jag kom iväg till P&L efter många om och men. Nu när jag har varit hemma några veckor och smällt allt, kan jag säga att det var faktiskt riktigt roligt! Det var perfekt festivalväder hela veckan och det gjorde mycket. Träffade många trevliga människor, men Kim måste ta priset. En sån sjukt rolig tjej från Norrköping som jag kom riktigt bra överens med.


Utav alla artister och band jag såg, tycker jag att Kapten Röd var bäst. Hans låtar och hans uppträdande är helt sjukt bra! Han får med hela publiken och kör sitt eget race. Volbeat var helt okej och Journey lika så, men blev lite besviken att det var en kort liten asiat som var sångaren i Journey. Men han var rätt bra ändå.


Har ni haft fest eller?



Denna helgen som har varit, har jag haft fruktansvärt kul! I fredags firade vi Kicki. Var ute och käkade på ett italienskt ställe. Mycket mysigt! Igår åkte jag till Trollhättan för att festa med Linda och massa andra människor. För att kortfatta kvällen: Springnota, lite dans på bord i öltältet, massa skratt och min nya kamera paja. Men det var det fan i mig värt!!
Jag masserad Linda med en olja som verkligen sitter fast i huden! Jag har duschat och tvättat händerna femtonhundra gånger, men ändå känner jag doften av den oljan! Tur att den luktat gott annars hade det varit lite jobbigt.



Det är ingen idé att skriva ett långt inlägg om hur allt har varit under semestern. Det är roligare att berätta när vi ses.
Hoppas alla har haft och får en bra semester!!


Haré!



RSS 2.0