Den förbjudna frukten, är den som lockar mest!

Ännu en helg har gått och ännu en lyckad helg att tänkta tillbaka på!
Ifredags hängde jag med några ut i stan och festade loss på Gretas. Det var en fruktansvärt rolig kväll med random personer som gjorde att denna kvällen blev lätt en av dom bästa! Vi var ute tills klubben stängde och då insåg jag att nästa buss hem gick kl 6. Bra där! Men som tur var hade jag sällskap med två personer, så vi gick till Donken och käkade och tjöta ett tag där.
När jag stod på busstationen kom en man fram till mig och pratade, och helt plötsligt frågade han mig om jag ville ha oralsex med honom. Svarade nej tack och då fick jag frågan " Analsex då?" Hahaha jag hade sån lust att bara, ja men visst! Vi kör på här och nu! Men jag sa nej och han lät helt förvånad över mitt svar. "Näähä?"
Kändes lite sådär att åka hem själv efter det samtalet, men jag kom iaf hem levande och oskadd!

Igår åkte jag hem till Jessica och David och hade lördagsmys med god mat och filmkväll. Jägarna2 och Time någonting med Justin Timberlake. Jag såg ungefär 10 på den med Justin och sen somnade jag. Men jag har hört att den filmen ska vara bra.
Och idag har jag varit på MC-mässa med the big boss. Det fanns väääääääääldigt fina cyklar och jag blev fruktansvärt sugen på att skaffa MCkort. Men får åka med än så länge och det funkar lika bra det!

Jag har haft en grym helg och jag hoppas ni oxå har haft det! 
Ha det gött!

Att älska som en porrstjärna!

Jag har hamnat i en bokfas. Är inne på min andra bok denna månaden och den heter "Att älska som en porrstjärna". Det är en riktigt bra bok, liknar Pamela Andersons bok "Star". Läs båda böckerna som ni har tid!

Vad hade jag gjort utan facebook?? Just nu har jag en liten diskussion med två killar om att fall livet suger, så kan man börja dricka för då blir livet bättre. Jag köper verkligen inte det för 5 öre!! Att ta till alkohol eller droger för att bedöva saker och ting gör inte saken bättre. Jag är så fruktansvärt anti när folk använder sånt som en utväg eller flykt! Skärp er för fan!

Letar lägenhet som en idiot och har fått två erbjudanden som jag tyvärr inte har kunnat ta på grund av ekonomin och att dom har legat för långt bort. Men jag ger inte upp! Jag är inne på blocket, mailen, Boplats, Föerbo, Kungälvsbostäder, letar i tidningar och kollar med bekanta fall som känner någon som kanske vet någon, varje dag. Jag har även lagt ut annons i tidningar, men det blev inte mycket av det. Skam den som ger sig!!

Haré!

Första träningspasset!

Damn vad skönt det var att träna idag!! Har ju inte tränat på 5-6 veckor och det kändes. Dock tyckte inte tränarna att jag skulle köra slut på mig nu dom närmaste träningarna med tanke på att jag har varit sjuk, men det var svårt att hålla igen.
Jag hade tänkt att jag skulle komma ut på en promenad innan frukost, men det slutade med att jag försov mig istället och vaknade 06.50 och min skjuts gick 07.05. Snacka om att jag är grymt snabb på att göra ordning mig under bara några minuter. Ska snart skriva en bok om det!
Återigen har jag målet att jag ska komma upp imorgon på promenad. Jag ska ha det målet tills jag klarar det!!
Ha det heeej!

Laserdome!

Är riktigt stolt över mig idag. Imorse kom jag ut på en promenix på 30min innan frukost! 10poäng där! Ska verkligen försöka komma ut imorgon innan jobbet oxå. Fast jag har varit riktigt jävla onyttig idag, så där försvann dom 10 poängen igen...
Vid 14 tiden kom David och hämtade mig, köpte Donken, åkte hem till Jessica och käka för att ladda upp inför 40min Laserdome!! Det var riktigt kul och VÄLDIGT svettigt! 40 min gick väldigt fort, men hade nog inte orkat hålla på mycket längre. Vi ska lätt göra om det och ska förska få med oss några mer. Jag vann inte över alla, men jag vann iaf över Jessica och David *nöjd*
Denna veckan börjar jag äntligen på mitt träningsschema som jag gjorde i December. Ska verkligen bli kul och se hur kroppen reagerar på det! Wiiiie!
See yaaaaa!

Stanna aldrig i det förflutna!

Jag var tydligen väldigt trött igår, för jag somnade kl 20 och sov till 8.30 imorse. Riktigt skönt att sova ut och det känns som om förkylningen äntligen har släppt. Kan det ha något med alla dessa timmar av somn må tro??


Idag har jag gjort något som jag inte har gjort på flera år, och det låter kanske lite skadad, men jag har raderat flera nummer på min mobil. Det är såhär att jag ALDRIG någonsin raderar ett nummer, även om det är så att jag aldrig pratar med personen eller överhuvudtaget har någon kontakt med den. Jag tror det kan ha något med att fall jag raderar numret, finns det verkligen inget kvar som håller mig fast till den personen längre. Det är precis likadant som när man kastar alla kort och saker man har fått av personen när relationen har tagit slut. Vissa saker har man kvar bara för att man inte riktigt vill släppa taget, och i mitt fall så sparar jag numret. Men nu är dessa flörtar borta från min mobil och lika med mitt liv.
Stanna aldrig i det förflutna!

Haare!

Vad denna helgen har gått fort! Åkte upp till Mellerud i torsdagskväll och kom hem igår kväll. Jag tog det väldigt lugnt i helgen så jag känner mig väldigt utvilad idag. Skönt det! Jag har varit extremt trött den senaste tiden så det känns skönt att det börjar vända.
Jag är inne på 4-5 veckan när det gäller förkylning och det suger röv för nu har boxningen börjat igen och jag kan inte träna! Inte okej!! Bara att gå upp för dom få trappstegen hemma, får mig att flåsa så jag vill inte veta hur dålig min kondis har blivit.
Haré!

Wild ones!

Brrrrr vad kallt och blött det är ute! Jag var och träffade Nella (en vän från nätet) den regningaste dagen detta året!! När jag kom hem såg jag ut som en dräknt katt och fick verkligen byta allt!. Men det var kul att träffa henne iaf. Hon har precis flyttat till Kungälv, så jag visade henne vart biblioteket låg och sen tog vi en sväng till Donken innan hon åkte hem.
Jag funderar starkt på att gå med i denna Iphone trenden. Men om jag känner mig rätt kommer jag säkert att inte göra det, eeeeller?? Det jag inte gillar med iphone är att jag måste byta eller bryta mitt simkort och jag vill ju kunna använda min gamla mobil fall jag skulle behöva det. Helst vill jag köpa den kontakt och det blir rätt surt att betala flera tusen på en gång, men åt andra sidan är det bara en gång sen är den min. Haha jaja vi får väl se om jag får köpt mig någon!
Juste ja! Jag måste bara säga att Wild Ones med Flo Rider är så grymt bra!! Lyssan och njut!!!
Haré gött!

En motgång!

En motgång och jag tror hela världen ska gå under. Seriöst vad löjligt det är! Det finns de som har det tusen gånger värre och som klara sig fint, ändå kan jag med att tycka synd om mig själv! Hade jag kunnat, hade jag klonat mig bara för att kunna ge mig själv en stor fet käftsmäll. Vet inte om det hade hjälp men det hade känt skönt!
Med det sagt ska jag ta mig en promenad!

Gott nytt år!

En mycket trevlig nyår! Men gammal som jag börjar bli orkade jag inte vara ut lika länge som dom andra. Det är jag glad för idag,  när jag vaknade upp och inte var bakis! Gött mos!
Let´s paaaaaarty!
Mycket dans och MYCKET FOLK! Vi var på ett ställe som var 3 våningar och det var fullt med folk överallt! Under tiden som jag stod där på dansgolvet slog det mig att fall det skulle börja brinna, hade chansen att komma ut inte varit så stor. Skönt att allt var lugnt trots folkmassan!
Det är riktigt skönt att jag har Jessica och David som bor inne i stan, för då slapp jag åka hem till Kungälv. Vi har haft en riktig slappisdag med pizza som frukost (otippat eller hur!), Hangover 2 och Karatefyllan som har gått varm på tvn. Underbar dag!
En sak som slog mig förut var att på fredag är det ju röd! Alltså jobbar jag bara 3 dagar denna veckan! Niiiice! Tänkte att jag skulle börja skriva en bostadsannons nu i veckan som jag kan skicka in till Kungälvbostäder så det blir gjort. Måste lägga ner ännu mer tid nu på att hitta något nytt.
Gott nytt år!

RSS 2.0