Mmhm!

Idag har jag varit och kollat in lägenheten och jag tror detta kommer bli riktigt bra faktiskt! Längtar som bara den till den 1/6. Det var lagom stort för mig och jag tror jag kommer trivas kanon bra där med tanken på att det är nära till allt!
I måndags skickade jag efter anmälan till elen, men det blev fel så det slutade med att jag skickade 4 anmälningar till Kungälvs energi och en av dom 4 hade jag lyckats skriva rätt på. Tummen upp där!





Uppbyggnaden är den samma, men min lägenhet är spegelvänd kan man säga.



Beställde smörgåstårta idag och jäääääävlar vad dyrt det blev. 590kr för en 10-bitars!! Men vad fan, får tänka att jag fyller 20 en gång i livet och jag firar även lägenheten på samma gång. Sen har vi en far som gärna klämmer i sig hela den på egen hand, så risken att jag får slänga något är inte stor. Eftersom den tårtan kostade såpass mycket, får jag eller rättare sagt farmor göra tårtor som jag ska ha med mig till jobbet på måndag. Tötta farmor är bäst! <3

Nu blir det sängen!



Skrivet!

Yes! Nu har jag skrivit på kontraktet på lägenheten och postat det. Känns skönt! Har även ringt til elbolaget så jag har någon el när jag flyttar in. Hade tänkt att börja kolla efter möbler på Blocket för det kan faktiskt vara rätt snygga grejer som ligger ute. Sen har jag min säng i Mellerud och alla andra saker där, så jag och pappa får åka upp och hämta det, eller hur det nu blir. Bara jag får mina saker, skiter jag i vilket hur dom kommer ner.

Jag har äntligen bestämt mig för skaffa mig en tattoo! Inte en dag försent och jag har kommit på en som verkligen passar mig. Ringde till dom nyss men då svarade dom inte. Får försöka om en liten stund igen eller så går jag dit efter jobbet imorgon. Ska bara bestämma mig för vilken typ av stil jag ska ha på texten och sen får han komma med lite idéer hur den kan se ut. Det blir nog jäkligt bra när den väl är på kroppen.



Just nu njuter jag av mitt liv!!


Good Sunday!

Idag har jag hunnit åka motorcykel, varit inne i stan 2 gånger, burit in ved, sovit och tränat! Det tycker jag är rätt bra gjort på en dag. Jag vaknade iofs vid 9.30 så då hinner man ju med rätt mycket innan man ska gå och lägga sig.


Fick denna av The Big Boss. Bra att träna styrkan i händerna.


Köpte mig en ny träningsväska.



Hittade lite bilder i min mobil. Jag älskar verkligen Frodes humor! 







Jag kan inte lägga upp klipp på bloggen, vetta fan hur man göra så ni får gå in på länkarna istället.

Lady Gaga - The edge of Glory http://www.youtube.com/watch?v=S08KonZiew4&NR=1
Lady Gaga - Judas http://www.youtube.com/watch?v=wagn8Wrmzuc   Den är ju "gammal" nu men jag gillar verkligen denna videon!
Pitbull Feat Ne-yo - Give me everything http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI





Snart börjar solsidan! Yeeah!

Haré!


En dag på stan!

Sov enda till 9.30 idag. Känns som om det var en evighets sen. Fick ett mess av Karin som ville fika inne i stan, så hoppade in i duschen och sen drog jag ner till bussen. Idag var det Göteborgsvarvet och det märktes överallt kan jag säga! Det var helt knökat på bussen med folk i tajta träningskläder. Ska väl inte klaga på det men det var väldigt trånigt både i bussen och deras byxor.
Mötte upp Karin på Drottningtorget och sen gick vi till ett jätte mysigt café som låg liksom på en liten innegård. Kanon fint ställe! Hade lite catch up time under tiden som vi käkade gott. Efter det gick vi runt i stan och bara pratade om allt möjligt, en del om jobb. Eftersom hon jobbar som lärare och jag som habpersonal, hade vi faktiskt ganska mycket att prata om för det inte så olikt ändå när man tänker efter.
När jag satt på bussen hem till Kungälv, fick jag reda på att det var crusing! Hur har jag kunnat missa detta?! Dåligt! Jag hann iaf åka in en liten stund och kolla på bilarna och sjunga med i några härliga låtar som fyllde hela stan.


Nu sitter jag här hemma och funderar över livet. Jag trivs väldigt bra med det jag har just nu, hade inte velat ändra på något. Det känns som om jag har hittat min plats, att Kungälv är stället jag kommer att bo i ett bra tag framöver. Jag har underbara arbetskollegor som verkligen hjälper mig på alla sätt och vis. Dom pushar mig till max och det behöver jag, dom får mig att växa!


Peace and love to you all!




Älska dig själv!

Sanningen är den att vi människor behöver uppmuntran, beröm, helt enkelt bekräftelse på något sätt. Men jag tycker att många (inklusive mig själv) bör lära sig att faktiskt ge sig själv beröm och komplimanger, för det stärker verkligen självkänslan. Det spelar ingen roll hur mycket en person säger till mig att jag är det bästa som finns, om jag inte tror på det. Det blir bara tomma ord som jag inte tar till mig.

Många är oerhört duktiga på att ta till sig de negativa sakerna människor säger, även om man vet att det dem säger inte är sant.  Jag kan säga att jag skiter i vad folk tycker och tänker om mig, men det gäller till en viss gräns eller vissa personer. En sak kan antingen få mig att tvivla på mig själv totalt eller så rör det inte mig ens i ryggen, beroende på vem det är som säger det.

Jag ska inte behöva ha någon som måste tala om för mig att jag är värd det bästa, det ska jag kunna tala om för mig själv och tro på det! 

Risk för att låta ego, men oftast på morgonen innan jag går till jobbet (detta har jag nog skrivit förut men iaf) , tänker jag minst en positiv tanke om mig själv. Som när jag gjorde den presentationen i tisdag, tyckte jag att jag var fruktansvärt duktig som vågade att stå där uppe och prata inför alla. Om det hade varit för ett år sen, hade jag aldrig gjort det.  Såna grejer är jätte viktiga att man påminner sig själv om och faktiskt tar till sig det. 



"Om du inte älskar dig själv kan du inte älska andra. Om du inte har någon medkänsla för dig själv då du inte kan utveckla medkänsla för andra. " Dalai Lama


Det bidde inte Maggio!

Det bidde ingen Veronica Maggio på Liseberg för mig. Det var sån jävla kö och dom slutade t.om att ta in folk. Men men hon kommer ju till Peace and Love och sen lär hon ha ännu fler spelningar i sommar, så jag kommer nog hinna se henne någon gång iaf.

Imorgon är det Göteborgsvarvet och flera demostrationer i Göteborg. Får se om jag åker in eller om jag stannar hemma och grejar med veden. Kan ju faktiskt offra mig lite nu när jag ska flytta härifrån.

Ska lägga mig i fåtöljen nu och lär somna på två röda. Godnatt på er och trevlig helg!

Lyckligaste_tjejen_91!

När jag kom hem från jobbet idag, var jag trött och lite halv grinig. Det gjorde inte saken bättre att jag skulle ut och greja med veden. Men när jag kom in igen och kollade på min mobil hade jag jag två missade samtal och ett meddelande. Det var från en arbetskompis som ville att jag skulle ringa upp som fort som möjligt. Det samtalet slutade med att jag fick ett andrahandskontrakt på en lägenhet i Kungälv! Jag blev så fruktansvärt glad att jag missade fråga några av dom viktigaste frågorna, men ska prata med henne imorgon eller nästa vecka så det löser sig.

Lyckligaste_tjejen_91!!

Imorgon blir det Veronica Maggio på Liseberg. Yeeeaaah!


Haré!


Jag är så jävla grym!

Oja det är jag! Idag redovisade jag och Linus våran arbetsplats inför 50 personer och jag tyckte det gick jäkligt bra! Jag har egentligen inte problem att stå framför en grupp och prata när jag väl har börjat, men det är stunden innan jag tror att hela magen ska vända sig ut och in. Det bästa är att man växer som person av sånt här, även om det är liten grej. *Klapp på axeln*

Trött är bara förnamnet på vad jag är nu. Ska hjälpa farmora med mauden och sen ska vi slänga oss i var sin soffa och somna gott framför tvn en stund, innan det är dags att lägga sig på riktigt.




Madde, lilla jag och Sandra.



Dags för lax, spenat och potatis!

Haré hej!


Farmor!

Exakt hela arbetsdagen har jag jobbat med våran presentation. Imorgon är det dags att redovisa den inför alla. Kommer vara gött nervös, men det släpper nästan med en gång jag börjar prata.

Ska sova hos farmor under två dagar så det blir mycket prat om gamla minnen. Har kollar på över 300 bilder som är mellan 5-50 år gamla. Såg för första gången, som jag kan minnas, bilder på våran farfar. Jag träffade honom aldrig, så kan inte berätta något speciellt om honom förutom att han var som vilken dödlig människa som helst. Han jobbade som ambulansförare och farmor som undersköterska på röntgen. Hittade riktigt fina svart/vita porträtt på farmor när hon har på sin uniform. Men tyvärr får jag inte lägga ut dom för henne. Hon är anti internet, vilket jag förstår och respekterar, så dom bilderna får ni se som kommer hem till henne någon gång.


Är fruktansvärt godissugen och det blir inte bättre av att det ligger ungefär 3 godisaffärer inom en 10min radie. Men våga motstå godiset Lina, VÅGA!!




Liseberg i sommar!

Det bidde ingen kamera för att jag inte kunde bestämma mig. Ovanligt! Men nu har jag iaf sett vad utbudet är.
I vintras fick vi som jobbade inom kommunen ett årskort på Liseberg och det kommer att komma till användning i sommar kan jag säga!
Fredag 20/5 Veronica Maggio
Fredag 27/5 Bryan Ferry
Måndag 30/5 Danny
Onsdag 1/6 Petter och September
Söndag 5/6 Regnbågsgalan
Onsdag 8/6 Johnossi
Onsdag 15/6 Danko Jones
Fredag 17/6 Eric Saade
Onsdag 22/6 Flogging Molly
Måndag 15/8 Oskar Linnros
Torsdag 25/8 Hemligt!
Fredag 26/8 Tove Styrke
Kommer säkert inte gå på alla, men ska försöka gå på Veronica Maggio och Petter September.

Rösta!

Det bidde ingen ESC för mig igår, fastnade framför datorn. Men av det jag har sett på alla statusar på face, har jag tydligen inte missat något. Kul att Sverige kom 3a ändå. Det var väl hundra år sen sist som Sverige kom med i top 3.

Håller på att göra ordning mig för dagen händelser. Ska upp till röstlokalen och lägga en röst på dom röda och sen ska jag iväg till stan och köpa en kamera.


Haré!


Klant!

Fan att vi hade tur med vädret idag! Nej då, det var rätt skönt att bära ved idag med tanken på all skit jag har ätit det senaste. Allt gick bra tills pappa körde en metalgrej rätt i fingret. Först fattade jag inte vad han grejade med men när han hoppade in i bilen på passagerarsidan och blev helt vit i ansiktet, då fattade jag att han inte mådde helt okej. Fick köra honom till vårdcentralen för få sy fingret. Klant!! När vi kom hem igen, var det bara att börja klyva ved.

Har stekt alla köttbullar idag. Tror vi fick gjort ca 80st så det måste räcka med tanken på att dom är rätt stora. Jag längtar inte så mycket till presenterna, utan det är till all mat som ska fylla min tallrik! Mumma!

Väntar på att Eurovision ska dra igång. Det kan ju faktiskt vara någon bra låt som är med i år. Kan ju hoppas!



En skallbagge balanserade på en liten silkes tråd!


The Big Boss


Duttit!


Passar på!


En lastbil med grekiska köttbullar!

Nästa vecka ska vi ha planeringsdagar på jobbet och då ska vi presentera våran arbetsplats för alla andra som jobbar inom DV. Har suttit och funderat till och från under dagen hur våran presentation ska se ut och precis på slutet av dan kom jag på det! Så jävla typiskt! Men jag hoppas verkligen det blir en bra och intressant presentation till slut. 

Sitter och kolla på "Så ska det låta" med The big boss och Kicki efter en riktigt god middag, hemmagjorda kycklingburgare. MMMMM!

Jag håller tummarna att det ska regna i helgen, så jag slipper denna jävla veden som ska hämtas. Känner mig oerhört lat, men jag kännder verkligen inte för det. Men jag sa att vi skulle börja tidigt, så vi blir klara tidigt för jag och Kicki ska göra en lastbil grekiska köttbullar och det lär ta sin tid.


Nej om jag skulle ta och somna i soffan snart, klockan är ju faktiskt över 21 nu.




Peace and love till alla, förutom till dig!


Planerar inför 20års veckan!

Här är det inte bara en dag man fyller år, utan under hela den veckan kommer det att firas på olika sätt.
Just nu sitter jag och funderar på om jag verkligen ska önska mig det jag har tänkt på i flera år eller om jag ska backa ur. Det är såhär att jag vill hoppa fallskärm och har tänk i ett par år att det vill jag göra när jag fyller 20. Det kostar runt 3000 för ett hopp, men det är garanterat värt det! Men tror jag har bestämt mig för att det är det jag ska önska mig men jag vet inte. Hahaha. Jag har räknat ut att jag ska bjuda ca 20 personer till mitt kalas, och ger varje person 150kr så har jag råd att hoppa. Det skulle varit aaaaaaaawesome! Så nu vet ni det ni som ska planera vad ni ska köpa till mig. För övrigt önskar jag mig faktiskt inget speciellt.

Nästa grej är vad jag ska bjuda på. Den 28 maj på dagen ska jag fira med familjen och dom närmaste, det är då vi blir 20st. Funderar på att göra grekiskt plockbord, men även det är under betänkning. Det hade varit sjukt gott iaf! Taziki, grekiska köttbullar, oliver, ost, coucous, bröd och lite annat smått och gott.

Egetligen ska man inte planera utan man ska ta det som det kommer, men nu vet ni lite vad jag har planerat ändå.


Nu har jag bokat!

Shit vad denna veckan har rusat iväg! Men inget fel med det för det betyder att det snart är helg igen och en dag närmare semester! Nu längtar jag mer än någonsin till semestern för jag har nämligen köpt en Peace & Love biljett idag!!!! Det gick på ca 1800 och det är det värt! Nu ska jag bara vänta och se om Emma och Clary kan följa med, hoppas verkligen! Annars åker jag ändå.





Var på HLR-kurs idag med några från jobbet. Grymt kul att få prova på släcka en mini brand med olika släckare. Dock kom en av mina största hemligheter fram, nämligen att jag är en lite pyroman. Gillar verkligen eld, så det kändes lite jobbigt att släcka den istället för att elda upp saker.
Det fanns en sak som jag tyckte att brandmannen hade lite fel om. Han sa att det behövs 3 st saker för att kunna starta en brand. Syre, värme och bränsle. Men jag skulle vilja påstå att det krävs 4 saker. Syre, värme, bränsle och en liten pyroman ev vid namn Lina. Ska försöka sälja in det nästa gång jag är där för att se vad dom har att säga om detta. Tycker det verkar ganska logiskt i vissa fall.




Det var det...

Haré heeeeej!


En otroligt bra helg!

Jag tror att jag är allergisk mot alkohol. Hade jag blivit bakfull, hade det varit en sak. Men nu blir jag inte det, utan jag blir jävligt förkyld varje gång jag har varit ute.

I fredags var det utgång med jobbet då dom firade mig och tre till. Det var det roligaste firandet jag har haft! Vi käkade god mat, alla var på gott humör, lekte lekar och sjöng. Det blev en ganska tidigt kväll, men det var skönt för man är rätt seg efter en arbetsvecka.

Vi som fyllde år fick varsitt kollage. Tycker att dom fick till det väldigt bra!

Sov hos lilla farmor i helgen eftersom hon bor nära busstationen. Hon var så söt! Hon hade bäddat soffan, lagt en liten apa på min kudde, ställt en spyspan på toaletten och köpt grillad kyckling, salami och yogurt till frukost. Kan man ha en bättre farmor!

I lördags hamnade jag i Kortidala med Blomman hos en kompis till henne. Han vi var hos, var väldigt social och pratglad, vilket jag gillar. Jag fick se otroligt roliga klipp och bilder på Blomman som ALDRIG kommer att försvinna ur mitt minne och jag kommer att skratta åt dom många gånger om!


En helt otroligt bra helg har jag haft och nu ser jag framemot arbetsveckan som jag har framför mig.


Haré






Öppet hus!

Är tillbaka at the big boss place! Städa hela lägenheten igår, köpte en fin blomma och handlade lite frukost till Jessicorna som har kommit hem idag.

Idag på jobbet hade vi öppet hus. Det kom ganska mycket folk och det blev väldigt lyckat. När vi stängde dörrarna 17.30, käkade vi McDonalds och körde lite disco. Herregud vilka sköna moves vissa personer har! Blev väldigt sugen på att gå på Träffendansen för att se alla härliga människor dansa loss.


Imorgon är det jobb som gäller och efter det är det fest med jobbet. Ser verkligen ifram emot detta! Dom ska ju fira mig och 4 andra, så det ska bli roligt att se vad dom hittar på.

Nu ska jag förbereda min inför mitt 2h möte med chefen som jag har imorgon.


Olympus tough 8010

Början på denna veckan har inte varit den bästa, men hoppas det vänder för på fredag är det dags för fest med jobbet! Ser verkligen framemot det!

Nu på torsdag kommer Jessicorna hem. Ska bli kul att få höra vad dom har varit med om under resan och se alla bilder, men det känns lite jobbigt att lämna mitt "hem".  Trivs rätt bra här trotts att jag inte känner en käft. Det är gött att bara komma hem och göra det man vill. Inga måsten och inte någon annas regler. Funderar på att bo hos farmor några dagar för att se hur det skulle vara. Hon bor i centrum så det blir inte alls den motionen som jag får fall jag bor hos pappa, men det kan jag ta igen.

Jag hade egentligen tänkt att sitta med frågorna som jag ska ha besvarat innan fredag, då jag ska ha medarbetarsamtal med våran chef, men jag fattar dom inte! Ska kolla om någon på jobbet kan förklara dom för mig så jag har lite koll. Tycker att dom borde skriva ett papper som förklarar frågorna eller att man går igenom dom på något sätt. Det är kanske lite lågstadie, men vad ska man göra om man inte fattar?



Nästa vecka ska jag försöka komma iväg och köpa en kamera, en olympus tough 8010 för att vara exakt. 
Den är inte speciellt snygg, men man ska kunna tappa den i stengolv utan att det går sönder och man ska även kunna ta bilder under vattnet. Risken för att dessa två saker skulle hända är stora när det gäller mig, så det är lika bra att köpa en som ska tåla lite.

   


Nu börjar jag bli fruktansvärt trött. Ska bädda och sen sova!

Haré!


Valborg!

Var hemma hos pappa under helgen. Kicki är riktigt duktig på att laga mat och i fredags gjorde hon havs grillspätt.
Papi!

Fick med pappa och Kicki på en lite liten barrunda inne i stan oå Valborg. Vi var på Hardrock Café och damn vilket gött ställe! Dom spelade grymt bra musik och maten såg helt underbart god ut. Dit måste jag någon mer gång!


Raspberry blossom! En riktig god cider.
Tapas!
Staden jag älskar!

Under helgen har jag återigen shoppat. Detta med att spendera pengar har släppt kan jag säga, eller ja till en vis del iaf.
Helgens inköp:
Lindex- Bh och ett vitt linne.
JC- en skjorta som egentligen kostade 399, fick jag för 89!
Skopunkten - ett par finskor till sommaren.


Gött sne sådär men wtf!
Roffe får avsluta detta inlägget.
Haré!

RSS 2.0